Reklama

Reklama

Hurvínek to zařídí

  • angličtina Hurvinek Will Look After It
všechny plakáty
Krátkometrážní / Loutkový / Pohádka
Československo, 1960

Recenze (13)

kingik 

všechny recenze uživatele

Jedna epizodka se Spejblem a Hurvínkem. Lipský si s proslulými loutkami tak úplně nepotykal. Tohle není jeho parketa. Je to téměř nuda a bez vrcholného nápadu. Kirschner ovšem nepřekonatelný. 60% ()

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

jak může někdo napsat, že je Hurvínek český Bart a Spejbl Homer, jako by je někdo vymyslel jako jejich alternativy? Vždyť jsou ty naše postavičky o 75 let starší a naprosto jiné. ()

pfa 

všechny recenze uživatele

Spejbl, Hurvínek, Mánička, bábinka a Žeryk. Tak to je pojem v loutkařském světě sám o sobě! (Úplně snad ale nejlepší Hurvajs jsou Hurvínkovi staré pověsti a hlavně Hurvínkovi strašidýlka, to je ale jen audio CD, doporučuji i pro ty odrostlejší!) [1O/1O] ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi to přirovnání molotova. Hurvínek - čerský Bart a Spejbl český Homer. Vcelku by to i sedělo, hlavně co se týče šikovnosti, kterou není u všech zmíněných postaviček na příliš vysoké úrovni. ()

Raaavenek 

všechny recenze uživatele

Hurvínek je prostě nejlepší loutka vůbec. Jako malý jsem ho měl rád a kdyby zase běžel jako večerníček, neváhal bych se dívat. ()

ahojky 

všechny recenze uživatele

Nihlathak: Hurvínek není starší než Spejbl, Jako 1. vzniknul Spejbl, pak až Hurvínek, k němu pozdějc Mánička, Žeryk a jako poslední paní Kateřina (Bábinka) Ještě jako další fór řekni že Spejbla s Hurvínkem vymyslel Kirschner a budeš za totálního trola :D Jinak to je super jako vždycky ()

Reklama

Reklama