Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Owenovi byla diagnostikována schizofrenie a v bohatém klanu Milgrimových má pověst černé ovce rodiny. Po ztrátě práce se přihlásí na testování experimentálních léků. (Netflix)

Recenze (11)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od Fukunagu som očakával, že svoj seriál začne v lepšom tempe a vo výraznejšom spracovaní, keďže vidíme, že ide o niečo skutočne bizarné a neskôr zrejme aj surreálne. O čo ide, respektíve o čo pôjde, asi málokto z pilotu vytuší. Skrátka môže ísť o sci-fi udalosť sezóny, alebo aj o nevysvetliteľný bordel. Každopádne áčkové obsadenie a meno režiséra asi málokoho po prvej časti odradia od toho zistiť, čo je Maniac v skutočnosti zač. ()

HarryBlock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, ktorý svojou zvláštnou paranoidno-psychotickou atmosférou pripomenie klasiky typu Total Recall alebo Brazil, z ktorých si berie aj vizuáknu inšpiráciu retro-sci-fi). Je to proste "divné" a buď na tú hru na tajomstvo Fukunagovi skočíte a pohltí vás to, alebo sa na to budete dívať s odstupom ako na nezmysel. Ale minimálne Jonah Hill prekvapí svojim psychologizujúcim herectvom. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Zvláštní začátek zvláštního příběhu, ve zvláštně namíchaném alternativním New Yorku, jakési staré budoucnosti? ()

Parabot 

všechny recenze uživatele

Podle traileru jsem čekal variaci Inception, což je v kombinaci s Fukunagou slušným důvodem, proč se dívat. Po první epizodě jsem dostal velmi osobitou záležitost, odkazující se k Věčnému svitu neposkvrněné mysli a Brazilu, co se neukotvenosti v čase v závislosti na prostoru a reáliích týče. Budu sledovat dál. ()

CaptainPixel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodne to neni komedie, to ani nahodou. Na druhou stranu z toho primo kape retro futuro pohled do budoucnosti optikou 80. let, coz je pro me osobne obrovske plus. Jestli mate radi Blade Runner nebo jinymi zminovany Total Recall (original s Arniem), tak si troufam tvrdit, ze tohle vam urcite vadit nebude. Slibny uvod, zatim jsem spokojen. ()

Reklama

Reklama