Reklama

Reklama

Maniak

(seriál)
  • USA Maniac
Trailer 1
USA, 2018, 6 h 26 min (Minutáž: 27–47 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Nekonvenční klinický test, sblížení dvou účastníků, lékař s nezdravou fixací na matku a emocionálně komplikovaný počítač. Co víc si přát? (Netflix)

Recenze uživatele Tsuki k tomuto seriálu (1)

Maniak (2018) 

Šílenost, která je sice zajímavá na pohled, ale ve výsledku ne tak hluboká ani převratná, jak jsem očekávala. Z nějakého důvodu jsem čekala, že seriál přijde s nějakou velkou myšlenkou, ale prostě jsem se zmýlila. Už samotný pomalý rozjezd, kdy člověk ještě vůbec netuší, kam se to všechno bude vyvíjet, ve mně pomalu ale jistě budoval přesvědčení, že seriál dospěje k něčemu velkému, ale ve skutečnosti je to spíše sonda do pošramocené psychiky dvou hlavních postav (plus některých vedlejších), které se skrze společnou cestu za nápravou svého mentálního zdraví a za srovnáním se se svou minulostí postupně sbližují. Na druhou stranu, jako takový seriál také funguje, pouze mi až s velkým zpožděním došlo, že je to spíš o vztahu dvou hlavních protagonistů než o čemkoliv jiném, takže moje očekávání byla krapet zklamaná. Každopádně, jako herecký zážitek je na to radost pohledět. O Emmě Stone nebylo pochyb, ale i Jonah Hill moc překvapil. Skvělé na tom je, že skrz tuhle záležitost měli oba šanci ukázat se herecky v různých rovinách, a taky se to povedlo. V tomhle ohledu je to svým způsobem velmi hravé a barvité (bavil mě obzvlášť díl s akcí na záchranu lemura). Místy opravdu velmi zábavné, jindy divné až absurdní, a mnohdy samozřejmě niterně dramatické, jelikož si uvědomujeme, že lidská psychika má velkou moc a může být náš přítel stejně jako největší nepřítel. V rámci seriálů rozhodně nezvyklý zážitek, který sice není vysloveně mým šálkem kávy, ale jsem ráda, že jsem to viděla. Slabší 4 hvězdy. ~(3,6)~ ()

Související novinky

Bond našel záporáka

Bond našel záporáka

02.03.2019

Na bondovské frontě zdá se konečně vše šlape, jak má, kamery se brzy rozjedou, a tak je na čase se podívat na obsazení. Producenti podle všeho momentálně vybírají herce do čtyř rolí. Hlavní záporák,… (více)

Bond našel režiséra

Bond našel režiséra

20.09.2018

Kolem pětadvacáté bondovky se toho v uplynulých týdnech dělo víc, než na co jsme běžně u bondovských produkcí zvyklí. Film, který zatím nemá název, a jehož hlavní hvězda Daniel Craig (Odpor) se už… (více)

Reklama

Reklama