Reklama

Reklama

Maniak

(seriál)
  • USA Maniac
Trailer 3
USA, 2018, 6 h 26 min (Minutáž: 27–47 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Nekonvenční klinický test, sblížení dvou účastníků, lékař s nezdravou fixací na matku a emocionálně komplikovaný počítač. Co víc si přát? (Netflix)

Recenze uživatele kjakob k tomuto seriálu (1)

Maniak (2018) 

Těsně před závěrem (E08) musím říct, že jsem čekal ledacos, ale seriál mě překvapil. Těžce individuální přístup k vyprávění zaručí, že je nám naservírován ojedinělý zážitek, který nemá v seriálové tvorbě asi obdoby. Vymyká se škatulkování a často střídá filmové žánry, čímž se stává docela těžce stravitelným. Tohle není nějaká přímočará podívaná, u které není třeba přemýšlet. Některé díly se tak rozpadnou na střípky a je třeba občas přetrpět zdánlivě nesmyslné pasáže, aby přišla pointa která příběh posadí zpět na hlavní linku. Jako experiment to beru a líbí se mi nejen forma vyprávění, ale také herci, kamera, hudba a celkově režie. ()

Související novinky

Bond našel záporáka

Bond našel záporáka

02.03.2019

Na bondovské frontě zdá se konečně vše šlape, jak má, kamery se brzy rozjedou, a tak je na čase se podívat na obsazení. Producenti podle všeho momentálně vybírají herce do čtyř rolí. Hlavní záporák,… (více)

Bond našel režiséra

Bond našel režiséra

20.09.2018

Kolem pětadvacáté bondovky se toho v uplynulých týdnech dělo víc, než na co jsme běžně u bondovských produkcí zvyklí. Film, který zatím nemá název, a jehož hlavní hvězda Daniel Craig (Odpor) se už… (více)

Reklama

Reklama