Reklama

Reklama

Maniak

(seriál)
  • USA Maniac
Trailer 1
USA, 2018, 6 h 26 min (Minutáž: 27–47 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Nekonvenční klinický test, sblížení dvou účastníků, lékař s nezdravou fixací na matku a emocionálně komplikovaný počítač. Co víc si přát? (Netflix)

Recenze uživatele Pajky3 k tomuto seriálu (1)

Maniak (2018) 

Už pár týdnů před premiérou, jsem se na seriál těšil a doufal, že mě Netflix nezklame. Hlavním lákadlem pro mě byla Emma Stone, i když Jonah Hill mi taky není úplně protivný. Navíc to bude tak trochu i sci-fi, takže u mě se spousta boxíků odškrtla ještě předtím, než jsem viděl jedinou minutu. A trailer určitě neodradil. Jak už je u projektů na Netflixu zvykem, tak ani Maniac neprozradí v prvním dílu skoro nic a k jejímu plnému užití je třeba celá série. Nehledě na to, že Maniac mění své vyznění (či žánr) nejen každý dílem, ale mnohdy každou scénou. Seriál je totiž úplně jiný než je zvykem a nabízí spoustu zmatení, chaosu a snahy o nápravu, což ho dělá svým způsobem jedinečným. Ač někdy bizarním. Osobně se mi zamlouvala výprava seriálu, která je laděná do takové pochmurné retro budoucnosti. Líbí se mi použití takových věcí, jako jsou ty staré počítače atd. Maniac určitě nesedne každému, ale mě bavil a jsem rád, že jsem se na něj podíval. ()

Související novinky

Bond našel záporáka

Bond našel záporáka

02.03.2019

Na bondovské frontě zdá se konečně vše šlape, jak má, kamery se brzy rozjedou, a tak je na čase se podívat na obsazení. Producenti podle všeho momentálně vybírají herce do čtyř rolí. Hlavní záporák,… (více)

Bond našel režiséra

Bond našel režiséra

20.09.2018

Kolem pětadvacáté bondovky se toho v uplynulých týdnech dělo víc, než na co jsme běžně u bondovských produkcí zvyklí. Film, který zatím nemá název, a jehož hlavní hvězda Daniel Craig (Odpor) se už… (více)

Reklama

Reklama