Reklama

Reklama

Maniak

(seriál)
  • USA Maniac
Trailer 3
USA, 2018, 6 h 26 min (Minutáž: 27–47 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Nekonvenční klinický test, sblížení dvou účastníků, lékař s nezdravou fixací na matku a emocionálně komplikovaný počítač. Co víc si přát? (Netflix)

Recenze uživatele CaptainPixel k tomuto seriálu (8)

Vyvolený! (2018) (E01) 

Rozhodne to neni komedie, to ani nahodou. Na druhou stranu z toho primo kape retro futuro pohled do budoucnosti optikou 80. let, coz je pro me osobne obrovske plus. Jestli mate radi Blade Runner nebo jinymi zminovany Total Recall (original s Arniem), tak si troufam tvrdit, ze tohle vam urcite vadit nebude. Slibny uvod, zatim jsem spokojen. ()

Větrné mlýny (2018) (E02) 

Druhy dil divaku nabizi pohled na alternativni uhel casti prvniho dilu, plus pridava vlastni dej. Oproti dilu prvnimu ocenuju vice deje. Druha z postav dostava pocetecni obrysy. S napetim ocekavam dil treti. ()

Můj den (2018) (E03) 

Po prvnich dvou 'setup' dilech prichazi na radu dil treti, ktery s kazdou svou minutou nabira vetsi a vetsi otacky. Parada. ()

Přesně jako ty (2018) (E05) 

Opet velmi dobre, pocitove zase o neco slozitejsi. Jeden by az rekl, ze je tom 'pattern'. ()

Tohle není cvičení (2018) (E07) 

Sesty jako by stinoval dil prvni, podobne dil sedmy intenzitou jako by pripominal dil druhy. Vzhledem k tomuhle, ocekavam, ze bude dil osmy konecne lepsi. ()

Jezero mraků (2018) (E08) 

Jak jsem cekal, dil osmy je podstatne "vyzivnejsi" nez dva predchozi dily. Je-li ma teorie spravna, budou posledni dva dily, dil 9 a 10, kopirovat svou vydatnosti dily 4 a 5. Pokud je to pravda, vzhledem k tomu, jak vysoce jsem dily 4 a 5 hodnotil, mam se opravdu na co tesit. ()

Utangatta (2018) (E09) 

Blizime se do finale a presne dle predpokladu, predposledni dil "vali na fsechny hrnky woe". ()

Možnost C (2018) (E10) 

Posledni dil uzavirajici tento herecky koncert nejen Sally Field, ale nejpodstatneji dvou hlavnich predstavitelu Jonaha Hilla Emmy Stone. Vzhledem k tomu, jak posledni dil konci se ptam: "Bude vubec nekdy jeste druha serie?" ()

Související novinky

Bond našel záporáka

Bond našel záporáka

02.03.2019

Na bondovské frontě zdá se konečně vše šlape, jak má, kamery se brzy rozjedou, a tak je na čase se podívat na obsazení. Producenti podle všeho momentálně vybírají herce do čtyř rolí. Hlavní záporák,… (více)

Bond našel režiséra

Bond našel režiséra

20.09.2018

Kolem pětadvacáté bondovky se toho v uplynulých týdnech dělo víc, než na co jsme běžně u bondovských produkcí zvyklí. Film, který zatím nemá název, a jehož hlavní hvězda Daniel Craig (Odpor) se už… (více)

Reklama

Reklama