Reklama

Reklama

Na mušce - Série 2

(série)
Trailer

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál Na mušce se vrací s napjatě očekávanou druhou řadou. Sandra Ohová a Jodie Comerová se opět představují jako Eve (Ohová), pracovnice bezpečnostní služby, a psychopatická vražedkyně Villanelle (Comerová) v tomto příběhu dvou žen, které spojuje vzájemná posedlost a jeden brutální zločin. Na začátku nové série, která navazuje na konec závěrečné epizody první řady, Villanelle zmizí, zatímco Eve je v naprostém šoku a netuší, zda je žena, kterou pobodala, živá nebo mrtvá. Zatímco se obě až po uši topí v problémech, Eve musí najít Villanelle dřív, než to udělá někdo jiný... Bohužel ale není jediná, kdo se ji snaží vypátrat. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak úplně moc nechápu (a nesouhlasím s nimi) ty časté narážky na "lesbický vztah" a celkově zmiňování lesbického tématu. Podle mě je to v tomhle seriálu úplně podružný, tohle není Orange is the new black nebo The L word... Ta fascinace, nebo jakýsi pouto, co tam mezi nima je, podle mě vůbec není podmíněný stejným pohlavím, nijak s ním nesouvisí. Já jsem byla s touto sérií téměř stoprocentně spokojena, protože mi 2.série přišla lepší, než první, a i mě tedy víc bavila. To opravdu nemám často, naopak. Tady to bylo dost jiný - první série mě vtáhla až někdy v poslední třetině, zatímco tady se jede celkem zvostra už od začátku. Zatím musím říct, že Killing Eve předčilo moje očekávání a můžu jej doporučit. Snad to ta třetí řada neshodí. ()

hony23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série začíná hodně rozpačitě a vlastně až poslední 2 díly nabízejí podívanou, která uspokojuje diváka namlsaného 1.řadou. Hlavní atrakce celého seriálu, zabijácká Villanelle, zde totiž prochází určitým vývojem a mně prostě bavila víc ta stará, šílená a bezcitná, než ta nová dumající a zranitelná. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po sexu, který by se dal interpretovat jako ze strany Villanelle neurvalý, až brutální, jí milenec nesmyslně šeptá do ucha: "Nikdy ti neublížím." Jeho nová známost pak odchází do práce - vraždit. Při rozhovoru se šéfem si z něj roztomilá blondýna - ve skutečnosti vraždící monstrum - utahuje jako školačka. Zapíná mixér, aby udělala smoothie a přehlušila konverzaci, nebo se na schůzku oblékne do růžové, holčičkovské róby od světoznámého návrháře. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A čo, že sa to vyvíja nereálnym smerom? Vzťah Eve a Villanelle ma baví a ani mi nevadí, že seriál skĺzava do vôd absurdity. Ľúbil sa mi aj hlavný záporák, ktorý bol správne odporný. Trochu ma zamrzí malý priestor, ktorý sa venoval postave ,,Ducha". Taktiež mi to prišlo zo začiatku menej zábavné, ale ku koncu sa to ako-tak rozbehlo. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak předpokládám, že natočí 3.sérii...Dvojka mě bavila o něco víc než jednička...Ke konci už jsem měla pocit, že nejnormálnější z postav je vlastně a paradoxně, Villanelle...Záběry z Říma mě vyloženě zvedly náladu...Ne nadarmo se říká: "Všechny cesty vedou do Říma" a "Vidět Řím a zemřít"...Za mě 86% ()

Galerie (122)

Reklama

Reklama