Reklama

Reklama

Na mušce - Série 4 (2022) (série)


Oh Goodie, I’m the Winner (S04E06)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Eva a Villanelle se znovu setkávají, než se vydají na samostatné mise. Carolyn se střetne s duchem ze své minulosti a žádá odpovědi. (HBO Max)

Recenze (2)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vsetci sme to chceli a tak trochu i ocakavali, ze ano? Gunn je husta "proficka". Inak, zase "lietame" po svete ako blazni. "Macho-rozhovory silnych zien", ktore nam Phoebe serviruje pravidelne, ma uz "trochu" unavuju, napriek ich sociopatickym povaham. Uznavam vsak, ze maju naboj a su i vtipne. Postava nemeckeho "taxikara" bol opat jeden z momentov, pre ktory tento serial lubim. :) "tree, tree, tree.." Nasa "bloncka" celkom slusne k zaveru padlovala - ina "wolverinka". Ten zaver opat nieco, co treba sledovat iba ocami tvorkyne - spominanej Phoebe.  BFF dievcata,no. Asi mi tu chybal ten zensky mindset, ale to uz bolo az moc "sisi". 70% Btw. highlight je asi "podpostelovy foot-fetish" a blonckin zaujaty-zvazujuci pohlad. :D ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jasně, že šípem do zad je “povrchové zranění” a pár dní na to lze veslovat po jezeře jak olympionik. Samozřejmě, že 12ek bylo víc a jako na potvoru “psycho-teta” byla náhodou u založení té první - jiné než té současné zlé. Linky s indiánkou logicky pro děj zcela zásadní. Bez ní by to nešlo a Eve? Chová se jako totální kráva bez mozku a motivu. Zcela idiotský slepenec, který nejsem že nedává smysl jako epizoda, ale ani nezapadá do seriálu jako takového. Prakticky celá předchozí řada se ignoruje. ()

Reklama

Galerie (33)

Reklama

Reklama