Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film inspirovaný skutečnými událostmi se odehrává na Floridě v Port St. Lucie, kde v parku Oak Hammock stojí "Ďábelský strom". Odehrálo se zde mnoho děsivých činů jako ten v roce 1973, kdy zde Gerard John Schaefer (Dan Crisafulli) zavraždil dvě dívky. Mladá studentka žurnalistiky Samantha (Maddy Curley) vidí v tajemství potenciál na závěrečnou seminární práci. Jenže si neuvědomuje nebezpečí, kterému se vystavuje... (Rodriguez)

(více)

Recenze (12)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Študentka žurnalistiky odhaľuje históriu prekliateho stromu, ktorý je posadnutý zlým duchom. Umierajú rovnako všetci, s kým príde do kontaktu. Je zbytočné sa tu rozpisovať o nejakých hereckých výkonoch či technických aspektoch, pretože nič tu nebolo. Ďalšia lacná blbosť, ktorá len oberie diváka o vzácne minúty života. Nejaké gore a krv sa síce objavia, lenže nebyť toho, šlo by to rovno do odpadu. Toto sa nedá odporúčať ani na zabitie času. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Technicky je to někde na pomezí amatérské srajdy a obyčejného béčka. Herci jsou sice snaživí, ale to je tak všechno, takže v jejich prospěch hraje jen to, že nejsou úplně nesympatičtí. Atmosféra tu prakticky neexistuje, s lekačkami nepočítejte vůbec a když se na scénu dostaví parta lovící duchy, dost pravděpodobně si smíchy poprskáte monitor. Na druhou stranu je tu nějaká ta krev, najde se i něco vnitřností, trocha levitace, sem tam tu vykouknou černé démonské oči a hlavně ten příběh, byť do jisté míry šablonovitý, zase není tak úplně marný. Škoda, že to nevzal do ruky někdo schopnější. 30% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Študentka žurnalistiky Samantha po prednáške objaví v obchode noviny z článkom o diabolskom strome, ktorý sa nachádza v meste v ktorom žije a v ktorého blízkosti sa odohralo niekoľko vrážd a zmizlo tam niekoľko ľudí. Zdá sa, že sa pre ňu a jej kamaráta črtá príležitosť napísať "story" po ktorej každý začínajúci novinár túži. Počas hľadania pravdy príbehu o prekliatom strome však začínajú pribúdať ďalšie obete...a človeka zamrzí, že Samantha nie je jednou z nich. Úbohé herecké výkony nie sú jedinou slabou stránkou filmu. Maličké mestečko zo stromom, pri ktorom boli umučené dve mladé dievčatá a ku ktorému ľudia zo širokého okolia chodia natáčať videá, ktoré následne sleduje slečna novinárka na sieti, o ktorom však sama nikdy nepočula nie je jediným failom tohoto filmu. Mizerný príbeh nevytrhla z biedy ani snaha o autentické zábery v závere či výstrižky z novín a k "prekvapivému" záveru sa je zbytočné aj vyjadrovať. Napriek tomu, že filmy a horory zvlášť, ktorých hodnotenie sa pohybuje pod percentuálnou hranicou najslabšieho tatranského čaju si dokážem vychutnať tak v tomto prípade som ostal nesmerne sklamaný. Nebolo to ani tak zlé, aby Vás to bavilo a určite to nebolo tak dobré aby zaujalo. Škoda, že na čsfd neexistuje sekcia filmy, ktoré nemali byť nikdy natočené. Devilś tree:Rooted evil by bol horúcim kandidátom na prvú desiatku. Strata času. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Absolutně o ničem. Jediná věc, která tento snímek neposlala rovnou do odpadu je skutečnost, že příběh je inspirován skutečnými událostmi. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Film je velice zajímavý, ale jeho potenciál nebyl tak úplně využit. Rozhodně to mohlo dopadnou po filmové stránce lépe. Inu není každý den posvícení. 55% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jako o vyloženě špatný horor se nejedná jen je problém v tom, že si z toho člověk moc nevezme. Takže kdesi v Usa roste strom, který byl dějištěm různých krvavých událostí a jakási ženská se svým kámošem o tom dělá seminárku. Později zjistí, že s tím stromem něco je a něco v něm je. Pochválit se zde dá hodně dobré gore a ty závěrečné scény na konci díky nimž zvedám hodnocení z 40 na 60 procent. P.s. potencionál byl daleko výše viz tento článek https://epochaplus.cz/dabluv-strom-v-new-jersey-skryva-duse-tech-kteri-zde-zahynuli-nasilnou-smrti/ ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Námět týkající se tajemného stromu s krvavou minulostí celkem zajímavý, avšak kazí to (místy až neskutečně) amatérské provedení a fakt, že se ve filmu nic moc neděje, tato duchařina navíc nedisponuje ani takovým minimem, jako jsou lekačky... Nicméně snahu tvůrců oceňuji, místy došlo i na nějakou tu krev a herci byli sympatičtí, obzvlášť John Sykes v roli Jasona, na toho jsem se nemohl vynadívat :) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ďábelský strom: Zakořeněné zlo. Fantazijní mysteriózní příběh o zlu, který rozsévá jeden obyčejný starý strom. Strom, který skutečně existuje a kolem kterého se dějí podivné věci. Nízkorozpočtový snímek se honosí atmosférou, tempem a vyprávěním podobně jako dnes již postarší snímek ´Záhada Blair Witch´ se zakončením ve stylu snímku ‘Vymítač ďábla’. Jen není natočen jako found footage a těžko říci, jestli je to dobře nebo špatně. Takto snímek trochu vypadá jako hraná reportáž, která končí stejně podivně jako je podivnost všech anomálií kolem stromů. Obyčejná jednoduchá vyprávěnka založená na základě balad, vyprávění a daných skutečných událostí, která je vlastně bez příběhu. Před titulky jsou ukázány skuteční aktéři a ukázky novinových článků. Zajímavostí je, že se na scénáři podíleli hlavně diváci. Tvůrci se sice snažili vizuální stránku pojmout jako horor, ale je to na škodu. Při takovém zpracování krvavé scény spíše vadí. Žádná hrůza, žádné napětí, žádné lekačky. Pouze tajemná mysteriózní záhada a nic víc. Kdo chce skutečný horor, musí jinam. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Příliž laxní přístup režiséra k natočení tohohle nepodařeného horůrku.Laciný a zbytečně natočený film který jde celý do kopru. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútne nudná a čistokrvná amatérska hlúposť! Príbeh je depresívne vyrozprávaný, postavy sa tvária počas každej emócie rovnako. Toto je viac ako len zlý horor v negatívnom zmysle, proste obyčajná strata času. ()

Snow 

všechny recenze uživatele

Po prvej tretine filmu som si musel overiť, či náhodou tento skvost nepochádza z dielne Tommy Wiseau. Lacný dej, plytký scenár, monotónna hudba a žalostne biedne herecké výkony. Áno, “Rooted evil” sa do mňa teda poriadne zakorenil. Jednu hviezdičku však musím dať prizvanému lovcovi duchov, ktorý si do deja naklusal akoby duchov vymetával pravidelne v pracovné dni od 7:30 do 16:00. Jeho kamenná tvár prezradila, že pre dnes má už tej roboty akurát tak dosť, a to ho ešte na fajront čaká jeden poltergeist v susednej dedine. ()

Reklama

Reklama