Reklama

Reklama

One-Minute Time Machine

(festivalový název)
  • USA One-Minute Time Machine
Krátkometrážní / Komedie / Romantický
Velká Británie / USA, 2014, 6 min

Režie:

Devon Avery

Scénář:

Sean Crouch

Obsahy(1)

James se snaží využít stroje času a posunout se o minutu, aby získal srdce Regíny. Objeví se ale nečekané následky... (iShorts)

Recenze (25)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Máš ráda teoretické kvantové mechaniky týkající se našeho vnímání času a jak se vypořádáváme s vesmírnou prostorovou geografií." Tak přesně tohle bych řekl dívce, kterou jsem právě náhodně zahlédl na lavičce a můj junior by zatoužil po prohlídce jejích vnitřních prostor. Bez stroje času bych tedy takovou větu asi nevytvořil, ale to je jedno, protože já jsem se při pokusech prvního úspěšného několikanásobného sebevraha bavil velmi slušně. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Obsah tak úplně neodpovídá, James se pokouší získat něco jiného než srdce Reginy. Mírně vulgární, mírně morbidní, mírně nadprůměrné. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Zapůsobit na někoho, kdo se vám líbí, hned na první pohled, může být neuvěřitelně obtížně, má-li tedy člověk "úplně čirou náhodou" k dispozici stroj času, může si onen první dojem vypilovat k dokonalosti. Jak už tomu ale ve vědě bývá, nejspíš se to obejde bez vedlejších následků. Nápaditá, vtipná a svižně natočená jednohubka o úskalích mezilidské přitažlivosti a cestování v čase. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ááá, nech mi žiaden chlap alebo žena nepovie, že o tom nikdy nesnívali, teda možno sa takí nájdu, no toto ma veľmi pobavilo a ešte je to aj milé a cestovanie časom, čo je už dosť otrepaná téma vo filmoch, mi spríjemnilo chvíle. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Téma cestování v čase mám rád. Tohle možná maličko drhne a je i o nějakou tu scénu možná natahovanější než by bylo třeba. Každopádně velmi zajímavé a pointa není hloupá a dává smysl. Pro jednorázové pobavení dobrý kraťas. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

[[ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ]] ve zkratce: jednoduché, krátké a nápadité. Takhle to dopadá, když se nečte manuál ;-). Slabé 4 hvězdy - už je to i s českými titulky tady ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Výborný, vtipný, svižný kraťas so sympatickými postavami a veľmi zaujímavou zápletkou. Pokojne by som si pozrel aj celovečernú verziu niečoho podobného. 80 %!! ()

sirien 

všechny recenze uživatele

Kromě dobře odměřeného humoru to má i docela zajímavou poetiku. A docela se mi líbil hudební podkres, což je zajímavý, protože ho obvykle nevnímám. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Pětiminutový důkaz toho, že vše co lidstvo dělá, dělá kvůli sexu. Když se totiž do rukou průměrného chlápka dostane jednominutový stroj času, co ho napadne? Jít do parku a pomocí časových hrátek tam nabalit jednu super milfku. Kraťas s nápadem, výborným provedením a s příjemným hudebním doprovodem se vidí jednou za čas. Takže bych řekl, že mám zas na nějaký čas vystaráno. 85% ()

ing.man 

všechny recenze uživatele

Velmi hezké řekl bych, ale asi mě podplatila hudba, která se svojí laskavostí soutěží s hudbou (a scénou z lavičky), z mnohem známějšího filmu ;) ()

Kraty 

všechny recenze uživatele

Zdravíčko. Tento krátký film je radost... Pokud si ale film chcete užít v češtině, tak naše amatérská skupina pro něj udělala dabing. Nic bůhvíjak převratného, ale doufáme že se vám bude líbit 😎 odkaz zde: https://youtu.be/mdewiRb5J4M ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Začíná to nějak klasicky jak sbalit nebo spíš ojet babu pomocí stroje času, ale potom přijde na řadu věda a vše to vyústí s luxusně zabíjející pointu (doslova). Hodnocení: 85/100. ()

Reklama

Reklama