Reklama

Reklama

Zásah do vztahu

Trailer

Čtyři páry vyrazí na společný víkend. Pokus o "manželskou intervenci" se neuvěřitelně zvrtne poté, co jsou všechny dvojice nuceny čelit tajemstvím a obavám, které jim podle všeho brání ve společném štěstí. (HBO Europe)

Recenze (20)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Som si vedomý, že toto niekomu nesadne a humor v tom neuvidí, ani keby bol priamym účastníkom tejto párty. U mňa bolo naopak všetko dokonalé! Ako už vyššie spomenutý humor, tak i výborne napísané postavy, silné emocie a výborna zápletka. Absolútne pozitívna paľba na moje vibrácie a ja nad plným hodnotením nemusím vôbec premýšľať. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Intervention" je filmom, na ktorý ešte tak skoro po dopozeraní nezabudnem. A je to všetko skutočne vďakou za zaujímavý, dobre napísaný film, ktorý môže dať komukoľvek lekcie o živote a láske v akomkoľvek vzťahu. Príbeh sa sústredí na štyri páry. Každý z týchto párov má svoje vlastné problémy a starosti. Peter a Ruby majú krach manželstva a všetci naokolo si myslia, že by bolo najlepšie sa rozviesť. Annie zase má problémy s alkoholom a neustále má strach z toho, že manželstvo nie je správna cesta a je nikdy doň neísť. Máme tu sestru Ruby, ktorá je lesbička a akosi má pocit trošku vzťahovej nudy a potom je tu Jack, ktorý si privedie svoju mladú priateľku a vyzerá to medzi nimi absolútne dokonale. Ale aké je to v skutočnosti? Musím povedať, že dialógy sú veľmi dobre napísané a každá postava a jej jednanie je pochopiteľné. Ruby A Peter v skutočnosti už absolútne ani netúžia bojovať o svoje manželstvo, lebo majú pocit, že všetko zhaslo. Ale niekedy treba niekoho len správne nakopnúť, pretože niekedy máme to najkrajšie priamo pred sebou a nevidíme to. Film má správnu dávku drámy a komédie. A hoci tu nie sú momenty, kde sa človek bude skutočne rehotať na plné kolo, je to tak správne. Pretože viac do človeka vsiaknu tie dramatické momenty, ktoré občas potrebujú len trošku odľahčenia. Musím sa priznať, že pri niektorých miestach mi išli slzy, pri iných som sa naopak usmial, pretože sme mali možnosť tieto postavy dostatočne spoznať na to, aby sme si k nimi vytvorili väzbu a okrem toho nám skutočne aj dávajú určité myšlienky, ktoré človeku do života niečo prinesú. A dokonca by som si pokojne tento film pozrel aj kedykoľvek znovu. P.lus je super opäť vidieť Natashu Lyonne. Som veľmi rád, že som film videl, myslím si, že si nájde miesto medzi obľúbenými filmami za tento rok a teším sa, až si ho niekedy pozriem znovu. Hodnotenie: A ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Málem jsi mu vycucla ksicht!" Nezávislá konverzační vztahovka. Popravdě, na film mě nalákalo hlavně zajímavé obsazení. A pak jsem byl mile překvapen. 3,5* ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Přátelé se rozhodli vnést "světlo" do nefungujícího vztahu svých přátel. Jejich vlastní vztahy však mají k dokonalosti také daleko. Povedené zajímavé vztahové drama. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Krátké poučení: Vše co na společné cestě vztahem jednou ztratíte, nejde už vrátit ani najít nějak znova. Prostě láska je kytka, potřebuje zalévat a hnojit, slunce atd. A všechno jde postupně do kopru. Nedá se s tím nic dělat. Přátelé mohou být s vámi v těžkých i krásných chvílích, to ale v partnerském vztahu stejně nikomu nepomůže. 60% ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Z počátku mě tahle parta moralistů a Mirků Dušínů lezla na nervy a přál jsem si, aby to nebylo další pokračování BH90210 v čele s Brandonem. Naštěstí se z toho po několika minutách vyklubal zajímavý snímek, pitvajicí vztahy až do morku kostí, nutící k přemýšlení a srovnávání s vlastním životem... hodně zde nepochopený snímek.. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Presne tá vzťahovka, presne tá kecačka, ktorú mám pustenú ako podmaz k scrollovaniu fejsbučika. Tento krát som bol ale nútený to vidieť sústredene a celé a výsledok je úplne rovnaký. ODPAD! ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

No, popis "Komedie/drama" úplně nesedí - je to pokus o drama a komedie tam moc nenajdete. Spíš než film je to taková konverzačka, divadelní adaptace převedená do 3 kulis - letadlo, barák, park. To je všechno. Zápletka byla jasná skoro od začátku, ale neurazilo mě to. Jen bylo v 90 minutách příliš málo času odhalit do hloubky skutečné problémy jednotlivých postav, takže to celé bylo spíš jakési klouzání po povrchu vztahových problémů než nějaká objevná, či vůbec jakkoli zajímavá analýza. A přitom to mohlo být hodně zajímavé! 50 % ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Nebyla to úplná katastrofa, trochu humoru tu přeci jen je.. Ale jako drama to moc nefunguje, je to taková plkanina o ničem...40% ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Bolo to civilné, pomerne dosť komorné...šlo to aj do hĺbky a nosná myšlienka,že pomôcť vo vzťahu niekomu ale treba si najprv pozametať pred vlastným prahom. Film plynul pomaly...nebola tam nejaká väčšia dráma ... film bol aj akurát dlhý ale nebol tam náboj. Komédia ? to napadlo ktorého blbca ? ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne je to sklamanie. Na vine nie sú herci/herečky, ktorí sa snažili a svoju prácu odviedli čo najlepšie. Problémy mám so scenárom a réžiou. Príbeh je daný (síce neobsahuje nič takého, čo sme už pred tým nevideli), takže prečo sa nedá z toho natočiť lepší a trošku hlbší film? Osobné hodnotenie: 54% (*) ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film jsem se opravdu moc těšila, musím přiznat, že hlavní kvůli hereckému obsazení. Lákala mě Melanie Lynskey, Natasha Lyonne a Cobie Smulders, prostě na tyhle tři dámy na jednom plátně jsem byla opravdu zvědavá. A bylo to super. Celý ten snímek je teda lehce padlý na hlavu, ale vlastně je ze života. Lidi mají tendenci hrabat se v životech jiných, protože oni tomu rozumí mnohem lépe, ale že ve vlastním životě mají bordel, to je samozřejmě vedlejší. Kdekdo by určitě mohl říct, že je tenhle film nuda. A ono to tak v podstatě i je. Na tento film musí mít člověk tu správnou náladu. Já jsem spokojená, fakt že jo. Ale znova to asi vidět nemusím. ()

Sharleen 

všechny recenze uživatele

U mňa teda vydarená vzťahovka, kde si rodina a priatelia vyjasňujú, čo koho trápi a to hlavne u tých druhých. Ale ako to už býva, nakoniec je každému nastavené vlastné zrkadlo. Nalákala ma tu hlavne tá ženská časť osadenstva (tá mužská je mi pomerne neznáma) v podobe Natashi Lyonne, Clei DuVall, Melanie Lynskey a Cobie Smulders, pričom prvé tri si už kedysi dávno v nejakom filme spolu už zahrali, aj keď názov mi teraz nenapadá. A nesúhlasím, že tu chýbal humor, ten tu bol, len asi nie pre každého.. a tiež treba stíhať sledovať aj tú neverbálnu komunikáciu, kto a hlavne ako sa na koho pozrie, tým je tu vyjadrené dosť veľa. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Jako komedie mi to nepřišlo vůbec. Spíše pokus o psychologické drama. Ale všechno je tam tak křečovité a vlastně i plytké, že neudrží pozornost diváka. V podstatě jde jen o obyčejné mezilidské vztahy obyčejných lidí, nejedná se o nic zvláštního. A ten závěrečný happyend, kdy každý odjíždí spokojen, to je už snad jen reklama na nějaký ústav. 2- ()

Reklama

Reklama