Reklama

Reklama

Bláznivá noc

  • USA Amateur Night (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Guy Carter (Jason Biggs) je absolvent architektury, má krásnou ženu a dítě na cestě. Kde je problém? Už rok se mu nedaří najít si práci v oboru. Nutně ale potřebuje peníze, takže vezme brigádu jako "rozvoz". Záhy se však ukáže, že bude místo pizzy rozvážet prostitutky. Čeká ho jedna dlouhá a bláznivá noc, při níž odhodí pár zábran a možná nalezne ztracenou hrdost! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jason Biggs si dal čtyři roky pauzu, aby se vrátil jako kurví šofér! Pucuje erotické pomůcky, tvář má od lubrikantu a do obličeje mu ejakulují jeho chráněnkyně. Božínku, to je ale hlína! Dokonce přijde i ponaučení, že dohlížet při eskortu na dámy a vychovávat děti má hodně společných znaků. Musíte po obou uklízet, všude je vozit a dodávat jim pocit bezpečí, jediný rozdíl asi je, že s dětmi nemusíte na kliniku kvůli kapavce.. Některá jména stojící za českým zněním Noci amatérského pasáka (Polštář, Tišitel) docela vystihla její dopad na diváka.. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Bláznivá noc je ako 5 minutová historka z Pařby ve Vegas, ktorá je roztiahnutá či skôr rozriedená na 89 minút. Hranie si na pravdu a následné upozorňovanie, že vlastne skoro všetko "zábavné" pravda nie je, tak to ničomu nepomohlo. Možno keby trojica k*rev bola viac sexy (menej anorektické, menej tuctové v tvári), tak by sa s prižmúreným zipsom na gatiach dalo uvažovať o vyhlásení: Nebola to strata času, bolo to celkom fajn. ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem podprůměrnou komedii s pokusem o další American Pie, ale nakonec to bylo milé překvapení a příjemné ztrávení večera. A kromě toho že tento film táhl Jason Biggs tak i holky překvapily a tahaly jej spolu s ním. Asi si při tomto filmu neprotrhnete bránici, ale bavit se budete. ( 24.8.17/MAC ) ()

Sykii 

všechny recenze uživatele

Zábavná, sem tam i něčím originální komedie, ale budete si ji pamatovat? Samozřejmě že ne. Některé scénky jsou legrační a s Biggsem dost trapné v dobrém slova smyslu. Na něco jsme zvyklí, třeba z American Pie a je to takový “smolař“, když se okolo něho začnou točit ženy. Jinak film se trochu snaží, aby vám prostitutky přirostly k srdci a že i kurvy jsou lidi a máme se k ním chovat pěkně, jinak vás počůrají. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá televízna blbina, čo nemá čo ponúknuť. Príbeh, ak sa to tak dá nazvať sa zmestí na jednu stranu a4ky a nič na tom nezmení ani úplne zbytočná pasáž s doktorom, alebo šlohnutými prachmi. Obe viditeľne slúžia len ako vata a natiahnutie času a nemajú absolútne žiaden vplyv na dej a jeho postavy. Pozrieť sa to samozrejme z nudy dá a to hlavne pre Janet Montgomery, ktorá tu je naozaj hot as hell a viac menej len vďaka nej to chytilo aspoň dve hviezdy. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama