Reklama

Reklama

Bláznivá noc

  • USA Amateur Night (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Guy Carter (Jason Biggs) je absolvent architektury, má krásnou ženu a dítě na cestě. Kde je problém? Už rok se mu nedaří najít si práci v oboru. Nutně ale potřebuje peníze, takže vezme brigádu jako "rozvoz". Záhy se však ukáže, že bude místo pizzy rozvážet prostitutky. Čeká ho jedna dlouhá a bláznivá noc, při níž odhodí pár zábran a možná nalezne ztracenou hrdost! (Magic Box)

(více)

Recenze (63)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Bláznivá noc je ako 5 minutová historka z Pařby ve Vegas, ktorá je roztiahnutá či skôr rozriedená na 89 minút. Hranie si na pravdu a následné upozorňovanie, že vlastne skoro všetko "zábavné" pravda nie je, tak to ničomu nepomohlo. Možno keby trojica k*rev bola viac sexy (menej anorektické, menej tuctové v tvári), tak by sa s prižmúreným zipsom na gatiach dalo uvažovať o vyhlásení: Nebola to strata času, bolo to celkom fajn. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Průměrná americká komedie s Jason Biggsem a třema šlapkama na jedné divoké párty. Kouká se na to docela hezky, párkrát se člověk zasměje, rychle film utíká a holky jsou šikovné. Ale toť vše. Na jedno zhlédnutí ok. 60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Předstírej, že nemáš růžový tričko a běž tam." Být vystudovaným architektem, tak bych patrně nevozil po nocích prostitutky, nevloupával bych se do domů doktorů a rozhodně bych neumýval umělé penisy. Jenže s Guyem má být sranda, tak tohle všechno dělá a na mě jeho trapnost spolehlivě nefunguje. Holky sice svými výstřiky leccos zachránily, ale rozhodně toho nebylo tolik, abych Guyovy přestal přát jejich hračky ve všech jeho tělesných tvorech. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jason Biggs si dal čtyři roky pauzu, aby se vrátil jako kurví šofér! Pucuje erotické pomůcky, tvář má od lubrikantu a do obličeje mu ejakulují jeho chráněnkyně. Božínku, to je ale hlína! Dokonce přijde i ponaučení, že dohlížet při eskortu na dámy a vychovávat děti má hodně společných znaků. Musíte po obou uklízet, všude je vozit a dodávat jim pocit bezpečí, jediný rozdíl asi je, že s dětmi nemusíte na kliniku kvůli kapavce.. Některá jména stojící za českým zněním Noci amatérského pasáka (Polštář, Tišitel) docela vystihla její dopad na diváka.. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Taková jednohubka, kterou táhne Jason Biggs, i když téma není úplně to co bych vyhledával, tak občas to byla docela sranda, ale že by se u toho člověk nějak výrazněji bavil, to zase né. :-) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká nenáročná komédia a prekvapivo aj pomerne fungujúca. Dá sa na tom trocha zasmiať, pritom samozrejme taká blbosť - všetko funguje na princípe, že aj prostitútky môžu mať dobré srdiečko. Tej trápnosti však bolo miestami habadej. Slabší priemer. 55/100 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Celkovo môžem povedať, že "Amateur Night" dokopy nefunguje. V podstate sa dá povedať, že od prvého momentu to bolo odsúdené na zánik. Film absolútne ničím nevyniká, nemá jeden jediný zaujímavý moment a v podstate je to skôr film pre amerických chlapov, ktorí asi chcú len vidieť nejaké tie sexy ženské. Mimochodom jedna z nich je Ashley Tisdale. Asi nie všetci z High School Musical série mali šťastie na to, aby si našli nejaké lepšie pokračovanie ich kariéry. Ale to je len tak na okraj všetkého ostatného. Jason Biggs dokopy pôsobí ako keby absolútne nedospel. Stále hrá rovnakú postavu ako pred dvadsiatimi rokmi a popravde v tomto bode to už nemá ani trošku šarmu. Občas ma vedel pobaviť, no v tomto filme pôsobil maximálne nasilu. Neviem či to bola rola, ktorú si mal vybrať, lebo ho absolútne nikam a v ničom neposúva. Janet Montgomery je celkom fajn. Myslím si, že ona je aj jediný dôvod, pre ktorý tento film neskončí nižšie než som ho reálne posadil. Je vidno, že si rolu Nikki užíva naplno a vie s ňou byť celkom zábava. Občas. Inokedy sledujeme scénku, kde Jason Biggs umýva vibrátory a je z toho znechutený. A to má byť vtipné. Scénky s doktorom takisto pôsobia veľmi divne a hlavne to nikam film po celú dobu neposúva. A okrem toho to skáče z jedného miesta na druhé a nevie čo vlastne reálne chce. Scénky sú predvídateľné, niektoré postavy menej otravné ako iné a celkovo to nie je komédia, ktorú by som vedel niekomu odporúčať. Ak máte radi typický prízemný americký humor, kde na úvod filmu budeme mať vymenované obrovské (ako sa to vo filme označilo) "dick menu" tak toto je film pre vás. Ak ste z tohto typu humoru už viac znechutení, radšej film ignorujte. Hodnotenie: D ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Divná cotojovina s divným humorem. U tohohle bych se nezasmál, ani kdyby mě někdo lochtal peřím v nose. Nemyslim pervitin. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jason Biggs v další roli stydlivého nekňuby. Tyhle role hraje pořád a nutno podotknout, že on snad ani nestrárne, vypadá furt stejně jako v Prcičkách 1. Tato komedie není vůbec špatná, i se u filmu zasmějete, ale film je také dost zaměřen na erotiku, takže pánové budou potěšeni. V porovnání s jinými komedie je to ale průměr, a to znamená 3*. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pie fucker by sa už mal na teenage komédie vykašľať. Celý film pôsobil strašne strnulo a nudne. Niežeby samotný film bola nejaká veľká zábava, ale Biggs to celý čas ťahal na dno. Okrem skutočne vtipných scén mi tu najviac chýbali aj nejaké poriadne nahotinky, keď už je to komédia o prostitutkách. Výsledkom je nuda, ktorá nestojí za pozretie. 4/10 ()

Sykii 

všechny recenze uživatele

Zábavná, sem tam i něčím originální komedie, ale budete si ji pamatovat? Samozřejmě že ne. Některé scénky jsou legrační a s Biggsem dost trapné v dobrém slova smyslu. Na něco jsme zvyklí, třeba z American Pie a je to takový “smolař“, když se okolo něho začnou točit ženy. Jinak film se trochu snaží, aby vám prostitutky přirostly k srdci a že i kurvy jsou lidi a máme se k ním chovat pěkně, jinak vás počůrají. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pohodovka, ktorá má zopár dobrých hlášok a situácií ( to nevymyslíš, to je život ). Taký malý návrat ´´prcičkára´´ Jason Biggsa na výslnie. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Teď mi dalo nemalou práci vzpomenout si, o čem tahle perla americké kinematografie vůbec byla. Už vím, o neúspěšným architektovi, kterej se od dob, kdy píchal jablkovej koláč vůbec nezměnil a nezměnila se ani debilita jeho rolí. Pořád je to ten stejnej trotl, řekl bych nemrda, kterej ač má na dosah spoustu extatickejch zážitků v nově nabité práci, stejně to zase posere. Nemluvě o čtverce s profesionálkama, kterou by si určitě mohl vybrat jako pracovní benefit. Asi bude mormon. Nebo debil. 30% P.s.: v 80% americké produkce jezdí hlavní hrdina hnusným hranatým Volvem....kurva proč? ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič extra, ale zároveň aspoň originálne a miestami sa tu objavili aj celkom komické situácie a niektoré dialógy stáli naozaj za to. Jason Biggs ma v roli "pasáka" celkom bavil, a aj tie jeho tri zverenkyne. Nečakajte žiadnu drámu, ale ako oddychovka to celkom ušlo. Aspoň to nebolo ako všetky tie šablónovité vzťahové komédie, ktorými je zväčša filmový trh zaplavený. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Toto je učebnicový príklad toho, ako dokáže Hollywood pokaziť naozaj dobrý príbeh. Toto malo príležitosť byť vtipné, zábavné a dokonca aj dojemné. Žiaľ sa nesplnil, ani jeden z týchto cieľov. 5/10 ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Bohužel, komedie ani náhodou. Jason Biggs hraje nesympatického neschopáka a troubu, takže jde spíš o tragédii muže, který nedokáže začít chovat jako chlap. Začíná se sice otrkávat, ale všechno jde tak hrozně pomalu, že to nudí. Vydržel jsem 40 minut a definitivně ukončil projekci filmového díla. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem podprůměrnou komedii s pokusem o další American Pie, ale nakonec to bylo milé překvapení a příjemné ztrávení večera. A kromě toho že tento film táhl Jason Biggs tak i holky překvapily a tahaly jej spolu s ním. Asi si při tomto filmu neprotrhnete bránici, ale bavit se budete. ( 24.8.17/MAC ) ()

Reklama

Reklama