Reklama

Reklama

Renovace rachotin

(pořad)
  • Velká Británie Flipping Bangers
Reality-TV
Velká Británie, 2018, 35x45 min

Obsahy(1)

Gus Gregory a Will Trickett pověsili kariéru na hřebík, aby se mohli věnovat svému snu: vydělávat peníze koupí a prodejem aut. Mají k dispozici omezený rozpočet, a proto se pouští do vozů, které nikdo nechce. „Kupujeme auta, která nejezdí, nevypadají dobře a někdy odporují tradičnímu vkusu," vysvětluje Gus. „Takže je získáme za hubičku." A aby toho nebylo málo, naše duo může v dílně strávit nad každým autem pouze pět dní. Když se jim včas podaří opravit různé závady a zdvojnásobit při prodeji počáteční investici, pak mohou pokrýt náklady a dostanou zaplaceno. Pokud však překročí termín, prodělají a jejich podnik zkolabuje. „Ano, odešel jsem z původní práce," potvrzuje Will. „Neúspěch si nemůžeme dovolit!" Nejedná se o žádná Ferrari, ale o kultovní a svérázné exempláře. „Kupujeme auta, která se nám líbí," dodává Gus. „Jinak by to nemělo smysl." (Viasat)

(více)

Recenze (5)

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Asi před týdnem mě velmi zaujalo, že opravili a prodali i starou československou Š 105, kde řidič není rozptylován radiem, klimatizací, automatickým stahováním oken atd.. Volant ale měla vlevo. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem díl o Škodě 120. Dlouho ji měl bratranec. Oprava je příjemně názorná a je vidět československá technika. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Americké restaurování bylo více o perfektní práci, ale tohle je příjemné a užitečné a řekl bych že kultivovanější... "Škodovka je nepochopené auto " :-)...ano o tom vím své.... 1x1--Triumph Spitfire 1x2--Golf MK2, 1x3-Toyota MR2. 1x4-Citroen BX. 1x5--Alfa Romeo 1x6--Porsche 924, 1x7--Volvo 480, 1x8--Mercedes 1x9--mazda mx5, 1X10--Austin Metro. Viděno... 2x1--MGB 2x2--BMW Z3 2x3--Austin Maestro MG. 2x4--S2, Ep4 2x5--Morris Minor. 2x6--škoda, 2X7--Renault 5 Mk1 2X8--VW Beetle 2X9--Reliant Kitten 2X10--Saab 99. viděno SEZONA 3 2X11--Audi TT. 2X12--Rover starling 2X13-Citroen XM viděno. Vypadá to že cyklus skončil... ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad, který si na nic nehraje. Pánové jsou srdcaři a pohodáři. Je radost jejich nasazení pozorovat. Doufám že díly budou přibývat. ()

Drslw 

všechny recenze uživatele

Úplný balzam na nervy! Konečne show, kde nikto na nikoho nereve, nikto nebehá so zapálenou kúdeľou u prdele, nikto nehrá emócie, netvári sa ako prefíkaný obchodník alebo dobrosrdečný podvodník a nerozsieva stres po divákoch. Okrem toho sa človek dozvie aj veľa o autách a tí dvaja pohoďáci sú sympatickí a vtipní. Ideálne ako background. Edit: Po druhej sérii zvyšujem na 5. ()

Reklama

Reklama