Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh je inspirován skutečným příběhem Ariany Berlin, velmi úspěšné gymnastky reprezentující americkou školu UCLA. Mapuje slibnou kariéru gymnastky, která měla nakročeno až k reprezentaci na letních olympijských hrách. Tato naděje ovšem zhasne, když je Ariana po autonehodě upoutána na invalidní vozík. Za pomoci přátel a fyzioterapeutky Michael, která ji přivede i do své hip hopové skupiny, se jí ale podaří návrat zpět na gymnastickou žíněnku, i když už to bylo podle lékařů nemožné. Ve filmu se velmi humornou formou objeví několik úspěšných gymnastických olympioniček, včetně skutečných trenérů i samotné Ariany Berlin. (Rakosnicek77)

(více)

Recenze (14)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pozitívne ladený príbeh atlétky o prekonaní ťažkostiach po vážnom dopravnom nehode, inšpirovaný skutočným príbehom. Aj keď sa to nezdá, tak film (napriek niektorým „klišé“ scénam) nesie v sebe niekoľko ponaučení a človek si zamyslí nad tým, že čo by spravil (ako by sa choval), keby sa ocitol v podobnej situácii ako Arianna. Miestami až príliš zjednodušený príbeh a scény. Napriek minimalistickej výpravy to má svoj pozitívni charakter. Sympatické postavy, jak na hlavnej, tak aj na vedľajšej koľaji. PS.: Vo filme sa objavila aj ozajstná Ariana Berlin. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Filmařsky neinovativní telka pro mtv generaci (taky to jelo na Disney Channel), ale s celkem solidní gymnastickou i taneční choreografií. A i to potěší při čekání na nějakej další pořádnej taneční kinofilm alá Step Up. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Neplánovane som sa ocitla na projekcii tohto filmu u nás v obývačke. Typický DISNEY CHANEL .. film plný klišé, ale klobúk dole, že to tá Ariane dala. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film o nezlomnej vôli niečo dokázať, napriek prekážkam osudu. To je veľmi inšpiratívne. Nie je to filmárske veľdielo, je určené mladšej generácii, je preto ľahšie poňaté. Má však prínos, ktorý by sa mal mladým vštepovať. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

První půlka se mi docela líbila, ale v druhé už se to moje nadšení trochu vytrácelo. Námět byl vážně super, ale zpracování mohlo být o něco lepší. Škoda nevyužitého potenciálu. Nejvíc se mi asi líbily hip hopové kousky. To bylo vážně něco. 55%. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Full Out, je označení posledního doskoku, při kterém gymnastky musí svůj doskok perfektně ustát. Tento příběh je možná trošku náctiletě natočený, nicméně je to opravdový příběh velké olympijské naděje Ariany Berlinové, která se po vážné nehodě, tvrdě a pracně propracovala znova na gymnastický olymp. Další věc která mne opravdu bavila, byl samotný závěr, až tam teprve zjistíte, jak si s vámi scénáristi pohráli a jak mistrně do filmu obsadili mnoho gymnastických star i hlavních aktérů příběhu. Všechny ovšem v úplně jiných rolích. Další z řady velmi povedených sportovních snímků! Spokojenost. A tady trochu faktů http://aplus.com/a/ariana-berlin-overcomes-accident-to-become-dancer-movie ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Na toto som už asi starý. Už ma proste tieto tanečné kanadsko-americké filmy pokúrované s nikdy to nevzdávaj myšlienkou a na základe skutočného príbehu nedokážu zaujať. Keby aspon tie herečky boli pekné. ODPAD! ()

netWoor 

všechny recenze uživatele

Skutečný příběh je vždy zajímavější než ten vymyšlený. Vždy zůstávám v úžasu, co všechno člověk dokáže. Sportovní filmy mám rád (i když si nejsem úplně jist, jestli to je sportovní film :) ), byť tento je spíš určen puberťákům a ten jsem už jen zastydlý ... ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Ďalší životopisný film, ktorý nemám problém pozrieť si aj viac krát. Napriek tomu, že tam nebol priamočiary útok na emócie, respektíve nie tak okatý ako by mohol byť za určitých oklnosti, príbeh a herecké osadenstvo ma zaujalo na toľko, že som nenašiel žiaden rušivý moment. Skvele doplnené hudobne aj tanečne. Veľmi oceňujem obsadenie aj skutočných gymnastiek a samotnej reálnej hrdinky. Bol som spokojný a posledná scéna ma aj zamrazila, takže presne to čo som očával som aj dostal. Napriek tomu, že sa z prvoti môže jednať o ťažký žáner je to výborná víkendová oddychovka, ktorá vás možno nakopne tým správnym smerom a namotivuje vás zdolávať tie vaše osobné prekážky v novom týždni. ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Až se budu chtít naučit hip-hop, nebo se podívat na závody v gymnastice, pustím si on-line kurz nebo sportovní přenos. Od filmu bych čekala hlavně příběh. A ten se tu někam vytratil; co z něj zbylo, stačilo by pokrýt 10 minut. ()

Reklama

Reklama