Reklama

Reklama

Chronicky metropolitní

  • USA Chronically Metropolitan
Trailer

Obsahy(1)

Začínající spisovatel Fenton se vrací do New Yorku, kde je připraven napravit vztah se svou ztracenou láskou Jessie, která se bez jeho vědomí zasnoubila. Fenton se ji za pomoci své sestry a nejlepšího kamaráda dealera pokusí získat zpět. Rok poté, co odešel z domova, zahanbený zveřejněním příběhu o rodině své přítelkyně, se nadějný mladý spisovatel bez varování vrací do New Yorku. Chce se dát znovu dohromady se svou bývalou, usmířit se s odcizenými rodiči a překonat spisovatelský blok. Nelehký úkol, s nímž se hlavní hrdina popere s ostrým humorem a ironií. Shiloh Fernandez je jako Fenton okouzlující a Chris Noth je coby jeho slavný otec zase ztělesněním ješitnosti a zhýralosti. Fentonova zhrzená a opuštěná matka (Mary-Louise Parkerová) si zatím kupuje trávu od jeho nejlepšího kamaráda a bývalá přítelkyně se chce provdat za úspěšného a nabubřelého obchodníka s uměním. Dají se zpřetrhaná rodinná pouta znovu zacelit? A získá chlapec nakonec svou dívku zpět? (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tohle je takové zbytečné. Víceméně je o ničem. Od začátku se sice stane pár věcí, ale na konci to zůstane stejné. Nevím, o co se režisér snažil, ale asi se snažil až moc umělecky a nedotaženě. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Ne úplně dokonalý film o životě v New Yorku s komickými a romantickými prvky a rodinnými charaktery postav. Místy cynické. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mladý spisovatel se vrací po úspěchu do New Yorku, kde zanechal svou rodinu a také nějaké ty problémy minulosti, které se mu nyní vracejí a které by měl řešit. I když by to mohlo být zajímavé, a to vzhledem k hereckému obsazení, je to nuda a jediné, co zde trochu vyniká, je New York samotný, který je zde v různých záběrech. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Připadal jsem si, jako bych vyděl reklamu na cigarety. Fenton se vůbec nepokouší Jessie získat zpět, ale hledá cestu jak ji konečně pustit.Tím chci naznačit, že rozchodem ještě vše nekončí, bývalí milenci se musí každý sám v sobě smířit se skutečností, že už k sobě nepatří, i když stále ještě nějaké to pouto mezi nimi panuje. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Túžite večer zaspať pri filme ? ste na dobre adrese....len je to krátke..bude to skôr len krátky šlofík....film sa skoro nedá ani dopozerať.. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický príbeh, ktorá je však natočený nezáživne, bez väčších emócií a lepších, pozoruhodných momentov. Chcel by som vedieť, že čo motivoval režiséra a „pre koho“ sa to točilo. Osobné hodnotenie: 55% (*) ()

Reklama

Reklama