Reklama

Reklama

Blood Fest

  • Austrálie Blood Fest
Trailer 1

Obsahy(1)

Dax (Robbie Kay) se jako malý rád díval s matkou na horory. Jedné noci je ale jeho matka zavražděna. O pár let později žije jen se svým otcem a sestrou. Jednoho dne zjistí, že se pořádá Blood Fest festival pro fanoušky hororů. Jeho otec velice protestuje proti tomuto festivalu, a když zjistí, že Dax se na tento festival chystá, přestřihne mu vstupenku. Dax se nevzdá a na festival se dostane, ale to neměl dělat... (RammsteinDE)

(více)

Recenze (25)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Atmosféra 9/10 Efekty 8/10/// PLUS: geekovina jako pes, pro fanoušky žánru a pro ty co mají nakoukáno může být tento film zábavná jízda, Zachary Levi tu má takové malé cameo, které se fakt povedlo MÍNUS: rozhodně by měl být v seznamu herců spíš na konci, uvidíte ho zhruba dvě minuty, potenciál námětu mi přišel v mnoha směrech nevyužitý/// Shrnutí: Blood Fest jasně cílí na fanoušky žánru. Odkazy v rámci žánru střílí jak Arnold v Komandu, bohužel konkrétní filmové postavy může jen citovat a v reálu si musí vystačit jen s vymyšlenými protivníky nebo s těmi klasickými (zombies, klauni). Na atmosféře to nic moc nemění, ta je hutná, strašidelná a především nepředvídatelná. Samotné postavy mají nakoukáno a proto předvídají a chovají se tak jinak - nepředvídatelně, což je dost super prvek. Navíc jsou především ty hlavní postavy dobře napsané i zahrané a mají nějaký vývoj. Trochu to kazí logika a střih, ale to se dá v rámci žánru očekávat. Asi bych doporučil sledovat s partou kamarádů./// Celkem 80%/// ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ledva za 2*. Takéto detinsky afektované, pseudo-uvedomelé (ne)horory dnešnej doby mi už dobre lezú na nervy... Dúfam, že nadchádzajúci "Hell Fest" bude lepší. ()

Eliott odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože nápad zábavního parku je skvělý, tak toto není ani horor ani komedie. Herectví je tu naprosto příšerné a každý kdo se tu objeví je zpravidla nesympatický. Dělání si legrace z ostatních hororů není k smíchu a prostě jsem to ani nedokoukal. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Normálne neviem, ako sa k tomuto snímku z hľadiska hodnotenia "postaviť". No zrejme "klasicky" po svojom: za mňa absolútne priemerný "exploiďák", s upírmi, "asi" zombie, príšerami, ktoré vlastne ani neboli príšerami, ktorého gore scény, nie vždy dokázali dostatočne ohúriť. Jedna vec, je potok tečúcej krvi (aj to preháňam), druhá je originálna stránka násilia. Podľa traileru som očakával lepšiu zábavu, no zas, pozerať sa nato bez väčšej ujmy dá, nijak to nenudí, kategória "násť ročných" bude "možno" spokojná. Medzi dva-3 .. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Moje krevní skupina, postupné vyvražďování, navíc s odkazy na všechny subžánry hororu, ale největší průšvih byl ten, že film působí poněkud amatérským dojmem a to ho dost sráží k zemi, takže čtyři hvězdy ode mne dostal z milosti. Závěr byl taky docela zajímavý. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tam, kde to mělo být zřejmě vtipný, mi to přišlo trapný. Mohla z toho být skvělá parodie na dnešní horory, ale bohužel. Gore tu sice nějaké je, ale všechno je to strašně moc "umělé". Po herecké stránce stojí za řeč pouze Hawaiiský panic, který byl vtipný už sám o sobě. Příběh je velká trapnost a o závěru ani nemluvím. Horor vyloženě pro děti. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jaká tohle mohla být bomba! Obrovský komplex zábavy se změní v masakr a boj o přežití což je jako že super, hektolitry krve masakru, ale bylo to slabé jak masakry tak herci tak příběh a to se mělo pořádně využít škoda tohle mohlo být dělo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nápad s hororovým festivalem, kde se začnou všechna známá monstra chovat podle své přirozenosti, sice může působit povědomě, ale mě se líbil. Potěšily i odkazy na některé klasiky a celkem se povedl casting. Nicméně je znát, že se jedná spíš o fanouškovský projekt a to je vidět zejména na financích. Je sice hezké, že se tu vraždami nešetří, ale gore, na kterém by to mělo být celé postavené, je spíš mizivé a nekvalitní. Egerton se to snaží nahradit ukecaností a tempem, ale to mu moc nevychází. Škoda. 40% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Najmä vďaka Robbiemu Kayovi a Seychelle Gabriel som si film užil o niečo viac ako Hell Fest videný v kine, a napriek tomu že nejde o rovnaký hororový subžáner je možné ich porovnávať. Oproti serióznemu Hell Festu si Blood Fest na jednej strane z hororu uťahuje a zamýšľa sa nad jeho súčasnou úrovňou, na druhej strane mu vzdáva obrovskú poctu v mnohých odkazoch, avšak najviac asi v spomienkach na Georga Romeryho. Podobne ako v prípade najnovšieho Johnyho Englisha zamrzí nízke hodnotenie filmu, asi sa ľudia málo pobavili. Ak sa chcete zasmiať viac, prečítajte si fantazmagórie redaktorov DenníkaN a napadnutí ich braku ruskými hackermi, pretože tomu nemohol veriť ani ten ľudský odpad, ktorý ten článok uverejnil. S takým zúfalstvom sa človek málokedy stretne aj na filmovom plátne. Ale naspäť k filmu, dokonale som si pri ňom oddýchol a výborne sa pobavil, a o tom to celé má byť. ()

Caminzind 

všechny recenze uživatele

Komedie to není, horror to není. Tak, co to kurva je? Film ve filmu s fenomenálně mizernými herci? Jakýsi experiment postrádající logiku? Nerozumím. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo jít do kina místo Hell Festu jde tady totiž krásně vidět, že to točil hororový fanoušek pro hororové diváky. Ze začátku je to paráda máme zde vraždící maníky v prasečích maskách pak kohosi v červeném kostýmu (nebudu spoilerovat kdo to je stejně to není důležité) vraždící loutku a la jigsaw, vraha z jakéhosi hororu (připomnělo mě to sérii Hatchet), upíry,klauny, jeptišku a zombie. Dostaly se zde i vraždící panenky, ale ty nic nepředvedou což je škoda na ty jsem se speciálně těšil . Ke konci to bohužel ztratí šťávu a zmůže se to pouze jen na zničení jakési věže za to hvězda dole, ale jinak jsem nad míru spokojen. Po delší době přišlo z Austrálie něco vyloženě kvalitního těch 42 procent je vyloženě úlet rozhodně je to lepší než Hell Fest aj než třeba Office Uprising co jsem viděl kdysi. Díky za titulky Kubzilla ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe hodnotenie na ČSFD 45% plne zodpovedá maximu, ktoré táto snímka môže dosiahnuť. Obsadenie sympatické, ale strašne nevyužitý námet. Trošku z každého rožku ale v konečnom dôsledku nič moc. Škoda. Vyslovene sklamaný síce nie som, neľutujem pozretie, ale odporučiť to nemôžem. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Působí to hrozně levně, což filmu dost ubližuje. Nápad to nebyl špatný a mix všeho možného i nemožného včetně klišé se dostavil. Koukalo se na to ve finále dobře. Akorát opět budete vědět v půlce fimu, kdo tahá za nitky. Průměrný flák do má 85 minut, takže snesitelná záležitost. 50% ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Lacinější, ne tak chytrá The Cabin in the Woods. Hrozně bych si přál vidět nějakou fúzi tohohle a The Final Girls. Blood Fest má dost krve a dobře pracuje s pravidly žánru, ale ty infantilní pokusy o humor jsou otravné. V The Final Girls fungovala zase komedie, ale chyběly jiné věci. Každopádně, je vidět, že Egerton má horor rád a vyzná se, využívá spousty monster a subžánrů a nedělá mu problém nejen být patřičně meta, ale ani si zarýt do lidí, co afektovaně ryjí právě do hororu, a jejich absurdních argumentů. To by bylo v pořádku. Problém je, že postavy, přestože se řídí pravidly, aby přežily, často dělají hloupá a klišovitá rozhodnutí a příliš nemístně hláškují, abyste si o nich vůbec mysleli něco dobrého. Snímek vám je prezentuje jako ty správné, jimž máte fandit, ale to jde dost těžko, když s úsměvem řežou motorovkami lidi, kteří se je sice snaží zabít, ale přitom vám film opakovaně vysvětluje, že ti lidé nad sebou nemají kontrolu. Čili v závěru máte spíš pocit, že koukáte na bandu sociopatů a celé je to přinejlepším morálně ambiguitní, čímž pádem nejenže vám jsou postavy úplně volné, ale ke všemu z jejich akcí nemáte moc dobrý pocit. Takže sem napíšu to samé, co k The Final Girls – ve světě, kde existuje Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon, máme lepší alternativu. Inteligentní, bez prvoplánových vtipů a vyjadřující lásku k hororu podstatně dovednějším způsobem. Ale na halloweenskou párty asi dobrý. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Fakt nechápu..nazvou to komedie horor..ale k zasmání nic není.. žádný černý humor..nic..:( je tu komplex ..kde můžou bejt Všechny hrůzostrašné postavy..ale místo využití tohoto potenciálu..je vidět pár nudnejch zombíků.. vteřina klaunů.. a ostatní ani nestojí za řeč... Upírky jsou docela dobré ovšem... moc toho neukáží...35 % další zahozenej nápad.... Konec je vyloženě marnej.. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Jsem rád za herecké obsazení, které tady vypadalo docela sympaticky. Škoda že Zachary Levi neměl větši cameo :D Kažopádně, nejsem velký fanda filmů, které tak nějak podkopávají intelekt a zdravý rozum diváka. Bohužel tady se to párkrát stalo. dvě hvězdy dávám narovinu jen kvůli tomu že docela pěkně zmákli narážky na horror filmy, některé jsou sice vymyšlené speciálně pro tento film, ale zkrátka to bylo fajn. Na druhou stranu naprosto otřesný hlavní záporák a konec. Co to jako do prdele bylo? Na to je i škoda plýtvat slovy.. Nejhorší možný konec a záporák jaký jsem za poslední rok viděl. ()

Reklama

Reklama