Reklama

Reklama

Mechanizmus

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Při vyšetřování údajné korupce ze strany těžebních a stavebních společností vypukne v Brazílii skandál. Volně podle skutečných událostí. (Netflix)

Recenze (4)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Očekávání byla vysoká, protože všechny aspekty nahrávaly tomu, že ze seriálu budou diváci jedním slovem paf. Režie se ujmul k tomu všemu i muž zodpovědný za Narcos, tudíž i to všemu nahrálo. Ale říkám vám, nečekejte Narcos. Tady se jedná především o politickou hru, kterou autoři vykreslili drobnokresbou do nejmenšího detailu. Skoro bych to přirovnal spíše k druhému dílu Tropa De Elite, neboť se oba počiny v lecčem podobají samy sobě (hlavně tou politikou na prvním místě). Já se do seriálu ponořil již po prvním dílu, v hlavních rolích samí sympaťáci, kteří by se podle mě dokázali prodrat i do věhlasnějších filmů. Zalíbilo se mi opět netradiční prostředí Brazílie, pro evropského člověka jako já interesantní natáčecí destinace. Hlavně se zde nesnažte hledat akci, po celou dobu seriálu zde padne jediný výstřel (a k tomu všemu i ten není smrtelný), tady se hraje na luxusní a ukázkovou atmosféru uvnitř zkorumpovaného systému. Možná to někdy působí až moc umírněně a klidně, ale mě v konečném součtu ten seriál parádně sedl. Netflix postě jede a nepolevuje. Plný počet ne, ale silné čtyři bezkonkurenčně ano. Za mě dávám 83 % ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

solidní netflixárna,která opět těží primárně z jiného než amerického prostředí.Osobně mám rád tyhle politické krimi,takže jsem se bavil i přesto,že O mecansimo je silnější v první polovině.Kdo hledá něco akčního,bude zklamán,ale komu se líbil třeba druhý díl Tropa De Elite,bude spokojen...80% ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Parádní politický seriál z Brazílie.Vše se jak jinak točí okolo zkorumpovaných politicích,kdy každý tahá za nitky,aby měl pořádný balík a byl stále u moci.Jejich osudy přímo seriál u většiny nesleduje,ale hlavní dva tu máte vcelku v pár dílech barvitě vykresleny a jsou vcelku zapomatovatelný.Vše se točí okolo Vereny a policajních pátraček a vyřizování důležitých informací,se kterýma pomáhá i jedna z dalších hlavních postav Ruffo.Seriál jede od prvního dílu naprostě stejně až do samého finále.Řeklo by se,že díly jsou jako vejce vejci a je tomu tak.Hledat zde akční položku nemá cenu a můžete rovnou vynechat seriál,protože Narcos to fakt není.Tenhle seriál si jede svoje.Viděl jsem už pár filmů z Jižní Ameriky a většinou není nouze o přestřelky a o zkorumpovaných poldech konče.To zde není,což občas vypadá malinko nereálně,ale seriál jak jsem psal,chce jet svoje noty,ale určitě by něco většího seriálu prospělo.Pro někoho už možná i hrozí monotónnost dílů.Já jsem na vše přistoupil a bavil se.90% ()

Reklama

Reklama