Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Mladá Tess (Ella Purnell) prichádza do New Yorku, kde získa prácu v obľúbenej reštaurácii. Netrvá dlho a ocitne sa vo svete plnom drog, alkoholu, lásky. Dokáže ukočírovať svoj nový chaotický život? (dixx)

Recenze (8)

hazaba 

všechny recenze uživatele

Zajímavá studie do světa newyorské restaurace... i když nevím, jestli to rak opravdu je. Překvapilo mě nadměrné užívání drog, aby lidi to zběsilé tempo vydrželi a pak se z něj vzpamatovali. Asi nejvíc mě vtáhl vztah Simone a Jakea a vývoj Tessina charakteru. Je škoda, že série nepokračuje ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Sympatický seriál, který si na nic nehraje. Hlavní hrdinka je dostatečně sympatická, aby to utáhla a sledovat ji, jak se rozkoukává ve velkoměstě a pomaličku přichází o svou nevinnost, je rozhodně zábavné. Škoda, že jsou epizody tak krátké a je jich málo. A velké mínus mají tvůrci za to, že příliš nevyužili Paula Sparkse, který dostal víc prostoru až ve finále a hned to mělo větší grády. 1. série - 80% ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemné překvapení, u kterého si vyzkoušíte jeden díl a zjistíte, že je to celkem zábava a díky své délce to i neskutečně utíká. Nabídne vám spoustu zajímavých postav a jejich mini příběhů, o kterých máte nutkání vědět víc. Chci další epizody! ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka mě zaujala. Téma z luxusní restaurace mě taky bavilo. Celkově moc fajn postavy a hlavně casting. Dospělejší ražení seriálu taky hodně pomáhá. Já se bavil a už se těšim na pokračování. 70% ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá seriálová minisérie. V šesti epizodách sledujeme mladou dívku Tess, která se rozhodně razantně změnit svůj život, a proto odjíždí do New Yorku. Bez závazků, peněz, zkušeností, přátel, bez nějakých ambiciózních idejí na to, co by chtěla dělat. Jen se přihlásí do konkurzu na servírku od jedné vyhlášené luxusní restaurace. A s podivem jí to vyjde a je přijata na zkušební dobu. Postupně se více začleňuje do chodu celé restaurace, do osvědčeného kolektivu, ale také odhaluje druhou stranu tohoto proslulého podniku. Seriál nemá příliš čím překvapit, ale dá se v pohodě zhlédnout, díky sympatické hlavní představitelce, tak i samotnému prostředí. Tak ono vyplnit ani ne půlhodinové díly, navíc pouze šest, něčím nevšedním či originálním, není úplně snadné. Takže ve výsledku příjemná oddechová záležitost, která neurazí. ()

Reklama

Reklama