Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mirovi začína prekážať prehnaná starostlivosť svojej partnerky, ktorá sa k nemu správa ako k retardovanému. Zachová sa konečne ako chlap? René je ochotný stráviť víkend v Tatrách s Gajdiho dcérou, a to všetko len kvôli potenciálnej novej láske. Romantický víkend však nedopadne podľa jeho predstáv... (TV JOJ)

Recenze (5)

tron 

všechny recenze uživatele

Trápne. Pred uvedením tohto jojkárskeho seriálu na obrazovky som čítal rozhovor s Tomášom Maštalírom, kde sa ho pýtali niečo v tom zmysle, či nie je prekvapivé, že herec jeho formátu (ehm, akože herec špecializujúci sa skôr na temné postavy) hrá komickú postavičku. A týpek odpovedal niečo na spôsob, že v divadle má paradoxne viac komediálnych, než vážnych rolí. Nuž... po pozretí prvej časti Semafóru môžem s čistým svedomím povedať jedno: rozuhodne by som to nechcel vidieť. Maštalír nie je vôbec môj obľúbený herec, ale v dramatickej úlohe zvykne bývať OK (Čiara napríklad). V komediálnej polohe je však trápny, neznesiteľný a strašne, strašne, proste fakt strašne afektovaný. Neveril som mu ani nos medzi očami, moc to "hra". V súvislosti s tým som si spomenul na dávnu axiómu, že každý komediálny herec väčšinou je aj výborný dramatický, ale nie každý dramatický vie byť dobrým komikom. Svätá pravda. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Nechcem urážať Maštalíra, ale jeho postava je totálne odporná, proste obyčajný kretén a to má byť základ zábavy? ()

Turk1sh odpad!

všechny recenze uživatele

Toto nemalo nikdy uzrieť svetlo sveta a režisérovi ako aj všetkým protagonistom by som zakázal podieľať sa ešte niekedy na nejakom filme či seriáli... ()

Reklama

Reklama