Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Co se stane, když se vedení poklidného městečka Bezdružice chopí místní rodák a reklamní mág Karel Gottwald? Pomohou mu jeho věrní – policista, kněz, ředitelka školy, lékař a hostinský? Potopí je zhrzená exstarostka? Nový komediální seriál je zasazen do malebného městečka, které si až doposud žilo klidným životem. Do míru a jakéhosi bezvětří vstupují prosté volby starosty. Ale zatímco všichni obyvatelé očekávali, že na městském úřadu se žádných změn nedočkají a vše půjde v poklidu dále, obec je náhle zaplavena plakáty a billboardy, které hlásají „Vlastní družice pro Bezdružice a satelit do každé rodiny. To vám slibuje Karel Gottwald". Právě lákavá nabídka nakonec vynese navrátivšího rodáka Bezdružic, Karla Gottwalda, do čela městského úřadu. A zde začíná celý příběh... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (135)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Právě jsem našel ekvivalent prostřeleného kolena, hřebíku v oku, Internet exploreru a Staropramenu. Zlatej Troška, bez legrace. Keep diggin' boys. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Barrandovský pokus o vlastní seriál ve stylu Kameňáku. Natočené je to na koleně s minimálními náklady někým, kdo základy řemesla nikdy neviděl ani z rychlíku. Přesto se podařilo sehnat alespoň tým profesionálních herců, kteří se zapřeli a ty jednotlivé vtipy dokázali alespoň uvést v život. Není to moc, ale Barrandov je schopný většího průseru. ()

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Velice špatné a od Kameňáků hodně vzdálené. Sice občas za díl jeden dobrý vtip, ale to je tak asi vše, nejhorší je na tom kameraman a jeho kmitající záběry a hrozně mi vádí neustálé kecání blbin přímo do kamery, což dává ten nejhorší dojem. Herci zkrátka na zabití. Odvaha sledovat tento nejlepší komediální seriál opadla. / Viděné epizody 6*dílů / ( Hodnocení: 0/10 ) ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

"Hejbej s tim a průběžně zoomuj, vole!" Příkaz kameramanovi zněl jasně. Recyklace stoletých fórů, křeč, Kameňák jako seriál. Nepopsatelné zlo. Ornella Štiková... fakt? Cílovku asi známe... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Seriál pro málo vytížené herce, herečky a Ornellu. Tenhle seriál má jednu obrovskou výhodu. A ani o ní neví. Je totiž cílen na kategorii diváků zvanou Sázkař. Jestli jste se s tímto termínem doposud nesetkali, hned jej objasním. Sázkař je typ diváka, který se u seriálů rád sází. A zde jsou obrovské možnosti, jak se během seriálu, v němž na kvalitní vtip nenarazíte, báječně zabavit. Zde je několik příkladů sázek: natočí Václav Vydra někdy ještě něco normálního, nebo zůstane jeho uměleckým vrcholem za poslední dobu reklama na auta z "Áček", shodí Dáda půl kila a bude zase sexy saxofonem ve Slováčkových očích, nebo zůstane naklíčenou dýní, objeví se Daniel Rous v silvestrovské estrádě na Barrandově, nebo je to jeho umělecká smrt, najde se pro Josefa Cardu jiná role než policista, nebo raději oživí kariéru u Genzera se Suchánkem, bude Alice Bendová i po čtyřicítce nadále brána za sex symbol, nebo už uzrál čas na jinou Štiku. Možnosti sázek jsou neomezené. Můžete se sázet až do omrzení. A pamatujte si, že tenhle seriál vás vidí. Zoomuje jak smyslů zbavený. Na to netradiční snímání seriálu si (možná) zvyknete. Každý divák přece ví, co od Barrandova čekat - podružnou kvalitu hodnou černých čísel. Jo, a kdo najde na Barrandově pořad/film/seriál, co neskončil v černých číslech, je nekorunovaný Král sázkařů, nebo korunovaný Vůl. 20% ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

20 minut pestré BEZMOCNOSTI: "scénář" založen na "vtipech" (?). A kdyby se náhodou nějaký vtip nevešel do scénáře, tak ho odvykládá rovnou starosta. Trapné po všech stránkách, včetně hudební vykrádačky Nemocnice, Macha a Šebestové a Školou všech povinných... ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad zcela bez diskuze. Nevtipné, ukecané, trapné. Stý vývar Troškových ponožek a toho českého i slovenského seriálu o blbých policajtech. Scény bez point, bez střihu. Vnitřní monology a monology postav! Zfetovaný Standa Hložek. Všechny ženské se na vyzvání svlíkaj. Obdoba Pepíčka. Všechna "vtipná" prostředí - policie, prostitutka, starosta, škola, kněz, doktor, hospoda... Zoomovací kamera, jako by dítě přišlo na novou hračku - kamera celkově zabírá zcela bez ladu a skladu. Hodinu trvá každý díl tohoto utrpení! Zoom sem, zoom tam, nám už je to všechno jedno, zoom sem, zoom tam, nám už je to fuk! ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Miluju humor. A tady je těch srandiček a vtípků ažaž. Nevypadá to sice jako seriál, ale spíš jen snůška vtipů, ale já se u toho zasměju. ()

Pierre odpad!

všechny recenze uživatele

Docela se stydím, že tohle mají na vědomí obyvatelé naší krásné země. Rozhodl jsem se Bezdružice aspoň na pár minut zkusit, prosím vy to nedělejte. Bude vám z toho opravdu nanic. Jak se něco takového může dát do TV a nazvat se to nejlepším seriálem??? To opravdu na TV Barandov nemá nikdo aspoň trošičku soudnosti aby to zastavil. Vypravěc v seriálu by mi ještě tak nevadil, ale to mluvéní do kamery (myslím, že se tomu říká prolomení 4 stěny) je hrozné. Kamera o té už se zmínili několikrát kolegové a já se pod jejich názory podepisuji. Většina vtipů stojí na přeřeku nebo na dialogách typu (Kurva! Co řikáte? Kurva) Jak do toho můžou hercí jít? Ani ty peníze jim za to nestojí. Dávám Bezdručícím sbohem, už je nikdy nechci vidět. ()

sofiapetra odpad!

všechny recenze uživatele

Slyšela jsem o tom, že je to strašlivé - a když jsem včera přepínala mezi kanály, vyskočilo to na mě. V úžasu jsem u toho deset minut setrvala. A konstatovat mohu jediné - na ničem víc dementnějším se snad nikdo ještě nikdy nepodílel! Nevěřila jsem, že to řeknu: ale zlatý Babovřesky. Je to ostuda pro všechny zúčastněné. Absolutní dno. Chytla jsem například scénku, kdy se učitelka Alice Bendové ptala ve třídě malých dětí, kdy čekají, že jim asi tak umřou rodiče. Vážně jí za to ten honorář stál? ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

nedalo mi to a musel jsem vidět aspoň kousek z vychvalovaného díla naší lidové televize Barrandov. Opravdu na něj platí snad všechna NEJ, která lze najít. Rozepisovat nemá smysl a pochopí snad každý rozumně smýšlející člověk už po pár minutách. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem se na kousek podíval asi 10 minut do reklamy. A víc se asi ani nedalo vidět, něco tak šíleného jsem nečekal. To i jinak zoufalý odpadní Kameňáky po tomhle vypadají líp. Tohle prostě nemá nic a ještě k tomu vždy náký ten rádoby kec na kameru, to bylo i na mě moc. A ještě ta neustále se třesoucí kamera na to se nedá dívat. Vtipy trapný a herecký výkony žádný. Není divu, že to přesouvají v čase a vsadím se že to brzo zruší úplně sledovanost to má minimální. Příští rok to nepřežije. ()

Reklama

Reklama