Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Co se stane, když se vedení poklidného městečka Bezdružice chopí místní rodák a reklamní mág Karel Gottwald? Pomohou mu jeho věrní – policista, kněz, ředitelka školy, lékař a hostinský? Potopí je zhrzená exstarostka? Nový komediální seriál je zasazen do malebného městečka, které si až doposud žilo klidným životem. Do míru a jakéhosi bezvětří vstupují prosté volby starosty. Ale zatímco všichni obyvatelé očekávali, že na městském úřadu se žádných změn nedočkají a vše půjde v poklidu dále, obec je náhle zaplavena plakáty a billboardy, které hlásají „Vlastní družice pro Bezdružice a satelit do každé rodiny. To vám slibuje Karel Gottwald". Právě lákavá nabídka nakonec vynese navrátivšího rodáka Bezdružic, Karla Gottwalda, do čela městského úřadu. A zde začíná celý příběh... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (135)

Pierre odpad!

všechny recenze uživatele

Docela se stydím, že tohle mají na vědomí obyvatelé naší krásné země. Rozhodl jsem se Bezdružice aspoň na pár minut zkusit, prosím vy to nedělejte. Bude vám z toho opravdu nanic. Jak se něco takového může dát do TV a nazvat se to nejlepším seriálem??? To opravdu na TV Barandov nemá nikdo aspoň trošičku soudnosti aby to zastavil. Vypravěc v seriálu by mi ještě tak nevadil, ale to mluvéní do kamery (myslím, že se tomu říká prolomení 4 stěny) je hrozné. Kamera o té už se zmínili několikrát kolegové a já se pod jejich názory podepisuji. Většina vtipů stojí na přeřeku nebo na dialogách typu (Kurva! Co řikáte? Kurva) Jak do toho můžou hercí jít? Ani ty peníze jim za to nestojí. Dávám Bezdručícím sbohem, už je nikdy nechci vidět. ()

hony23 odpad!

všechny recenze uživatele

Také se vám někdy stalo, že jste s vyvalenýma očima zírali na něco tak pitomého, že jste to nebyli schopní přepnout na něco jiného? Mě se to naposled stalo u Bezdružic při scéně, kdy zfetovaný Standa Hložek vystupoval na nějaké podivné místní slavnosti. Až člověku bylo stydno za ty herce, jaké šílené role musí přijmout, aby poplatili všechny své hypotéky a leasingy. Jediný vtipný okamžik večera nastal ve chvíli, kdy na můj dotaz, kdo tohle proboha režíroval, má přítelkyně odvětila, že pravděpodobně nikdo! ()

Reklama

pan_Bily odpad!

všechny recenze uživatele

Nejsem zastáncem předčasných a unáhlených soudů, ale na tohle mi stačil necelý jeden díl. Na ten jsem se podíval jen ze zvědavosti, jestli je to opravdu taková tragédie, jak se všude píše. Již z upoutávek mi bylo jasné, že jde o seriál alá Kameňák. I když tedy nevím, jestli to bylo záměrem přenést Kameňák do seriálu, nebo je to z umělcovi fantazie a podobnost je čistě náhodná. Nejsem žádný příznivec Kameňáku(ů), ale zlatý Kameňák. Tohle je ještě o třídu horší. A patřičně vyšperkovené takovými perlami jako je komentování situací "vypravěčem", myšlenkové promlouvání Václava Vydry do kamery (aspoň doufám tedy, že to má vyjadřovat jeho momentální myšlenku, jinak by to byl úlet ještě větší) nebo role a výkon Dády Patrasové. ()

Phorbo odpad!

všechny recenze uživatele

Kameraman patri na skripec, zaroven ho nalit vodou a probodat ho hrebikama ze by mu i hellraiser zavidel. Ten clovek co to toci je naproste hovado ze takovou praci vzal. Reziser at se stydi a herci za vykony v tak odpadovem pokusu o serial, ktery maa byt vtipny, taktez. Tech deset minut, ktere jsem videl mi zpusobily migrenu z permanentniho zoomu a epilepticky zachvat z totalne trapne "zabavy", ktera musi byt cilena jen tem nejjednodussim cechum. Trikrat hruza, trikrat totalni odpad. ()

zette odpad!

všechny recenze uživatele

Je uplne jedno, zda se na tento vytvor divate strizlivi nebo pod vlivem, vysledek je stejny. I pokud to tvurci nemysleli vazne, tak je to neomlouva a tezko tento serial k necemu prirovnat. Kamera amaterska, herci zoufali, scenar primitivni a humor vareny z vody. Tohle z odpadu nevytahnou ani vnady Alice Bendove, na kterou jedinou se da alespon divat:-). ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Seriál se natáčel ve Strančicích. (max21)
  • Styl kamery byl záměrný. Měl za úkol udržet mladé lidi u obrazovky, což se povedlo. Starší publikum ale styl odradil. Lze si všimnout, jak se kamera při akčních scénách hýbe více a v klidných minimálně. (lexarek)

Reklama

Reklama