Reklama

Reklama

Vychytávky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 37 min

Obsahy(1)

Nový král kutilů Láďa Hruška! Seriózní rádce i lidový koumák! Jeho vychytávky nám usnadní život, osobitý šarm zlepší náladu. Poradí, sežene, vyzkouší, vymyslí, předvede, ušetří, uvaří... Přijede k vám na zahradu, do dílny i do kuchyně! Pořad pro chalupáře, chataře, zahrádkáře, chovatele, majitele teras, balkonů i okenních parapetů je opět tady! Na obrazovky televize Prima přichází nový, moderní hobby magazín nejen pro kutily. Pořad plný rozmanitých rad a nápadů, vychytávek a zlepšováků do domácnosti, na zahradu nebo do dílny, moderuje Láďa Hruška, dosud známý spíše kuchařskými recepty. Ani ty zde chybět nebudou, v každém díle Láďa prozradí jeden recept i zlepšováky spojené s vařením. Hlavní náplní pořadu bude ovšem široké spektrum reportáží, v nichž bude Láďa radit či prezentovat nápady, bude navštěvovat šikovné lidi i komunikovat s odborníky. Témata budou reflektovat roční období, chybět nebudou ani pravidelné rubriky. Výrazná osobnost Ládi Hrušky a široký obsah témat dodávají pořadu rozmanitost, ale i odlehčenější formu a také lidský rozměr, to vše okořeněné špetkou humoru, který s sebou osoba moderátora přináší. (TV Prima)

(více)

Recenze (92)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála zábavných pořadů, které dnes dokážou naše televize nabídnout. Plný počet hvězdiček dávám i přesto, že mě v posledním díle Láďa pěkně naštval. Vyráběl totiž vkusný adventní kalendář z 24 ruliček od toaletního papíru, který tak navíc hezky voněl po heřmánku! No jo, ale kde má člověk sehnat najednou tolik materiálu? To měl říct na jaře, to by si pak člověk dělal ruličkové zásoby. No, nakonec jsem to vyřešil, neboť jsem hlava otevřená. Uvařil jsem si pár chuťovek od Ládi a najednou mám materiálu až až, dokonce jsem zásobil prázdnýma ruličkama i sousedy. PS: Když tak Láďu poslouchám, říkám si, jaká to renesanční osobnost, mohl by dělat i dabing. Hodil by se na namluvení nějaké ženské v Machovi a Šebestové, má totiž stejnej hlas jako Nárožný - mluví nosem, jenomže Nárožný ho má moc hlubokej, ne ten pravej pištivej ječák. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se nám vrátil Láďa Hruška !! Bohužel, nutno dodat !! Původně jsem vám chtěl vyprávět takovou bratrogrimmovskou pohádku o tom, jak novácká vagína vyvrhla další parazitickou rychlokvašku, která se ukázkově přiživila na nepoučitelném českém konzumentovi, pak přelezla ke konkurenci, kde nyní baví spodních deset milionů laciným a znovu stejně podbízivým pseudopořadem pro kutily a jiné cvoky, když vedle něj Přemek Podlaha vypadá dnes jako intelektuál, a já jsem jen neskutečně šťastný, že to prase přestalo fušovat do vaření, ale nicméně bych jen velmi nerad míchal hrušky s hovnem, a tak jen přiznám, že už se nemůžu dočkat, až se Láďa pseudoobborníknaúplněvšecko přesune do své cílové stanice na TV Barrandov, tam totiž podobné celebřitní postavičky chodí (nejen) profesně umírat.. Už aby to bylo !! ()

Reklama

hammerhead odpad!

všechny recenze uživatele

No, je to ale lepší, než kdyby tenhle chlapík učil děti ve škole svoje vychytávky (styl vyjadřování, gramatika, atd.) Po zhlédnutí pár minut pořadu jsem se rozhodl, že odložím masku falešného intelektuála, dám do antikvariátu sebrané spisy Hermanna Hesseho a koupím si knihu Vaříme s Láďou Hruškou, což je nedůležitější kniha desetiletí (nejen) v ČR. Po zbytek života chci do plastového škopíčku házet “vosolený vejce do trvarohový pomazánky” a tvářit se přitom ďábelsky, že by záviděl i Brůna senior. PhDr. Přemku, ty to vidíš... ()

loki5 odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk to může brát jako recesi. Protože sázet kytky do staré holínky, jezdit na base pív a udělat si z luxfery pokladničku to opravdu nejde brát vážně. A k tomu se Hruška tváří překvapeně jako by právě viděl dva mimozemšťany hrát fotbal za FC Drnovice. Moc nechápu lidi, kteří chodí s takovými kravinami do televize a ještě víc nechápu proč televize dá peníze za to, aby to někdo natočil. Nic proti, vydělat peníze Láďa umí, ale pochybuju že se to zopakuje. ()

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele

Láďa Hruška,původně reportér na Nově,který pozbíral ty nejzhovadilejší recepty z nichž většinu by nesežralo snad ani prase a dokonce tyto "recepty" vydal knižně,dokázal kolik je v tomto národě stejně postižených dementů jako je on sám.Oni se prokazatelně tito slabší duchem rekrutují hlavně z řad diváků Novy co hladově s otevřenou hubou hltají nekonečné paskvily Novy jako je Ulice či Ordinace.No a Laďův pořad se k takovým paskvilům úspěšně zařadil.Všechna čest,dosahuje stejně mizerných kvalit a ti Anštajni co mu ty rádoby zlepšováky posílají,jen potvrzují z jakých řad se rekrutují fanoušci tohoto potrata.No a Prima si tohle stvoření asi adoptovala.Ale myslím si,že Láďa se svou "hvězdnou kariérou" míří pomalu,ale jistě do televize hvězdných pořadů Jaromíra Soukupa,totiž do Tv Barrandov,tam dosáhne vrcholu a pak už se snad konečně odebere do prdele a bude od něj klid. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama