Reklama

Reklama

Vychytávky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 37 min

Obsahy(1)

Nový král kutilů Láďa Hruška! Seriózní rádce i lidový koumák! Jeho vychytávky nám usnadní život, osobitý šarm zlepší náladu. Poradí, sežene, vyzkouší, vymyslí, předvede, ušetří, uvaří... Přijede k vám na zahradu, do dílny i do kuchyně! Pořad pro chalupáře, chataře, zahrádkáře, chovatele, majitele teras, balkonů i okenních parapetů je opět tady! Na obrazovky televize Prima přichází nový, moderní hobby magazín nejen pro kutily. Pořad plný rozmanitých rad a nápadů, vychytávek a zlepšováků do domácnosti, na zahradu nebo do dílny, moderuje Láďa Hruška, dosud známý spíše kuchařskými recepty. Ani ty zde chybět nebudou, v každém díle Láďa prozradí jeden recept i zlepšováky spojené s vařením. Hlavní náplní pořadu bude ovšem široké spektrum reportáží, v nichž bude Láďa radit či prezentovat nápady, bude navštěvovat šikovné lidi i komunikovat s odborníky. Témata budou reflektovat roční období, chybět nebudou ani pravidelné rubriky. Výrazná osobnost Ládi Hrušky a široký obsah témat dodávají pořadu rozmanitost, ale i odlehčenější formu a také lidský rozměr, to vše okořeněné špetkou humoru, který s sebou osoba moderátora přináší. (TV Prima)

(více)

Recenze (92)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Na ja, wirklich großartig! Fenomenal! Němečtí turisté jsou nadšeni z novátorského Ládi Hrušky. Jeho popularita se (zatím) nedostala za oceán, ale v Německu je to TopStar. A jak k tomu došlo? Hruška v německé verzi svého revolučního pořadu pro stanici Deutsche Kundpunt vyrobil šukací pannu - Die Perkaus Doll. Myslí tedy i na škaredé německé občany. K výrobě panny budete potřebovat následující: starou krabici o rozměrech 1m x 1,5m, izolepu, kousek kožešiny světlé barvy, dva vydlabané kokosy, lepidlo, nůžky, alobal. Postup je velmi jednoduchý. Na krabici nalepíte lepidlem dva vydlabané kokosy, to budou prsa, pro komfort je můžete obtáhnout alobalem, nebo fólií na potraviny, následně si vystřihnete plát kožešiny, to budou vlasy, světlá kožešina představuje blond vlasy, když chcete mít brunetu, použijete tmavou kožešinu, to nalepíte dopředu na krabici, na boku vystřihnete otvor na kundu. Panna je v podstatě hotová. Nepoznáte rozdíl. A hodně ušetříte za nákup nekvalitní nafukovací panny. Další zlepšováky mně zašlete na adresu redakce. Váš Ládínek. A nyní k samotnému pořadu. Je bizarní, leč strašný. 0% ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí dvoch či troch dielov tejto relácie musím dať za pravdu väčšine uživateľov, ktorí sa tu vo svojich komentároch vyjadrili, že snaživý Ladislav Hruška je v podstate len slizký, trapný pajác a tá jeho stupidná kutilská televízna relácia, ktorá sa objavila na obrazovkách českej súkromnej televízie Prima, stojí za hovno. Dobrovoľne a ochotne sa teda pridávam na stranu miestných ostrých kritikov a "Vychytávky Ládi Hrušky" označujem ako odpad! ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Volá blondýna do letecký společnosti a ptá se: "Jak dlouho trvá let z Prahy do New Yorku?" - "Moment, prosím vás..." - "Děkuju!" ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Nechtíc jsem na to přejel ovladačem a nestačil jsem se divit. Opravdu nic strašnějšího a trapnějšího jsem dlouho neviděl. Normálně bych to nechal být, ale tady je ten odpad víc než zasloužený. Hanba!!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Láďa nám společně s hostem ukáže, jak si udělají nápisy na kořenky…To si jako dělá prdel, když tohle funguje už tolik let – no to jsou vychytávky jak pojďme jebat…Chtěl jsem se tomu zasmát a poslat další odpad, ale už jsem zde narazil i na několik alespoň trošku zajímavých „kulinářských“ nápadů, tak proto jej nedám. Víc jak jednu hvězdu tomu však nedám. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se nám vrátil Láďa Hruška !! Bohužel, nutno dodat !! Původně jsem vám chtěl vyprávět takovou bratrogrimmovskou pohádku o tom, jak novácká vagína vyvrhla další parazitickou rychlokvašku, která se ukázkově přiživila na nepoučitelném českém konzumentovi, pak přelezla ke konkurenci, kde nyní baví spodních deset milionů laciným a znovu stejně podbízivým pseudopořadem pro kutily a jiné cvoky, když vedle něj Přemek Podlaha vypadá dnes jako intelektuál, a já jsem jen neskutečně šťastný, že to prase přestalo fušovat do vaření, ale nicméně bych jen velmi nerad míchal hrušky s hovnem, a tak jen přiznám, že už se nemůžu dočkat, až se Láďa pseudoobborníknaúplněvšecko přesune do své cílové stanice na TV Barrandov, tam totiž podobné celebřitní postavičky chodí (nejen) profesně umírat.. Už aby to bylo !! ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát dvě hvězdy, hlavně poté, co jako doprovodná hudba k jedné reportáži začala hrát písnička Dády Patrasové o slepici. Jenže za prvé mi přijde hloupé narušovat ten černý sloupec vpravo a za druhé, když to srovnám s jinými kutilskými pořady, tenhle neuvěřitelně snižuje osoba jeho moderátora. Nechci, aby to vypadalo, že se nad někoho vyvyšuju, ale idola „obyčejných lidí“ Láďu Hrušku prostě nemůžu vystát. Platí to dvojnásob poté, co jsem zjistil, že si ten buran nejen nesundává čepici v místnosti, ale dokonce v ní obědvá. To je spolu s chozením v teplákách po městě věc, která mě dokáže neskutečně vytočit. (1 172.) ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála zábavných pořadů, které dnes dokážou naše televize nabídnout. Plný počet hvězdiček dávám i přesto, že mě v posledním díle Láďa pěkně naštval. Vyráběl totiž vkusný adventní kalendář z 24 ruliček od toaletního papíru, který tak navíc hezky voněl po heřmánku! No jo, ale kde má člověk sehnat najednou tolik materiálu? To měl říct na jaře, to by si pak člověk dělal ruličkové zásoby. No, nakonec jsem to vyřešil, neboť jsem hlava otevřená. Uvařil jsem si pár chuťovek od Ládi a najednou mám materiálu až až, dokonce jsem zásobil prázdnýma ruličkama i sousedy. PS: Když tak Láďu poslouchám, říkám si, jaká to renesanční osobnost, mohl by dělat i dabing. Hodil by se na namluvení nějaké ženské v Machovi a Šebestové, má totiž stejnej hlas jako Nárožný - mluví nosem, jenomže Nárožný ho má moc hlubokej, ne ten pravej pištivej ječák. ()

Castrator odpad!

všechny recenze uživatele

Umělá vagína z ruliček od toaletniho papíru, domácí podvazovačka na hemeroidy z použitých šprcek a rozbitých kolíčků na prádlo, polička z femuru mrtvého dědy a výborná tvarohová buchtička z kila mouky, kila cukru a prošlého kysaného zelí jsou supr čupr vychytávky, o tom žádná, ale dokud některý z kutilů Láďovi řádně ve své dílničce kladivem nevyklepe držku a nespraví to, co příroda odflákla, nebudou Ládíkovy vychytávky ani ke koukání, ani k poslouchání. Produkce, budíček, ten mutant v kšiltovce neumí mluvit! ()

ghatos odpad!

všechny recenze uživatele

Latentní gay s odporným hlasem, gestíčky z*rda začne svůj nový pořad "aláhu dej nám vláhu" a tváří se jako domácí kutil. Při své tupé, trapné prezentaci má na sobě buranské hadříčky a dává rady...takový dyliňák. Není vtipný, není profesionál, neumí mluvit, vypadá jako idiot a lidé ho u nás milují...jak příznačné. -100%...Septik!!! ()

Reklama

Reklama