Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Blue.Shark k tomuto seriálu (1)

Přístav (2015) odpad!

Zoufalý nedostatek seriálů, ke kterým člověk potřebuje více, než jednu mozkovou buňku (zajišťující dýchání), způsobil, že si lidé na tuto přízemní úroveň zvykli. Tvůrci jsou tak utvrzováni v mylném závěru, totiž že lidem se to líbí. Nelíbí. Lidé jsou prostřednictvím těchto seriálů tak zdegenerovaní, že už se nezmůžou na odpor. Bylo by krásné, kdyby nastoupila nová generace režisérů a scénáristů, jež by poslala tenhle stupidní a degeneraci působící trend ke dnu. Bohužel se to neděje a my tak dostáváme ke konzumaci stokrát předkousané zápletky typu: "Pepa podvedl", "Máňa čeká na toho pravého", "Pepa ojel Máňu", "Máňa je nešťastná", "Pepa si otevřel hospodu", "Máňa kojí", "Pepa bere drogy", "Máňa čeká další dítě", "Pepa přemýšlí, jestli je Mánino dítě Ježíš, protože on na ní více než dva roky nevlezl", "Máňa řekla Pepovi, že je debil", "Pepa dal Máně přes hubu". Den, kdy si diváci uvědomí, že námluvný taneček Strakapouda je promyšlenější, než 200 dílů libovolného českého seriálu, bych dal vyhlásit jako státní svátek. V tom je mimochodem ten vtip. Strakapoud nepraktikuje námluvné tanečky. ()

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama