Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele kingik k tomuto seriálu (1)

Přístav (2015) odpad!

V seriálech na jedno použití se televize předhánějí. Jestli by nebylo rozumnější zahodit scénář, kameru a všechno, co s tímhle výplodem souvisí. Nepříčetní tvůrci, to je vůbec to nejhorší. Mám pocit, že tenhle seriál byl stižen tímto jevem v plném rozsahu. Do očí diváka praští příšerná kamera, profesionální herci předvádějí pokleslou úroveň herectví, scénář sepisován ve stádiu tvůrčího rozpadu, režie smontovala pár scén, které nemají ani žádný tmel, pokud hledáte poutavý děj, můžete tvůrce obvinit z toho, že si z diváků utahují. Slibovali návrat k seriálové kvalitě, ale z jejich přístavu vyplula hodně děravá loď, nad jejímž nemožně dementním obsahem si každý správný námořník u televize nalije rum, aby se nemohl podezřívat, že ani za střízliva to nedávalo smysl. Ano, tohle zoufale natočené cosi nemá se seriálem nic společného. Je to něco tak mizerně podřadného, že nebohého diváka může spasit jen pirátská loď na obzoru. Piráti seriál uloupí a tvůrce zabijí. Jedině tak se lze toho výkvětu úspěšně zbavit. Trávit s ním večery znamená hloupnout. Televize si diváků neváží a svými výtvory vážně poškozují jejich duševní zdraví. Hodnotit po prvním dílu lze, protože zlepšení se nikdy nedostaví. 0% ()

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama