Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Herrydos k tomuto seriálu (1)

Přístav (2015) 

Přiznám se že jsme od seriálu moc neočekával ale když jsem prokoukl že se v podstatě jedná o vykrádačku svateb v Benátkách i s postavami objevující se ve Špičce začal sem mít hodně divný pocit že tohle asi skončí hodně nemile nové postavy jsou nezajímavé a rozhodně jsem jim na chuť nepřišel ani Čtvrtníček to nezachránil. Zatím hodnotiti nebudu zkusím ještě dva díly a uvidím ale obávám se že pokud opravdu seriál bude vypadat takhle tak ta kampaň na seriál bude k ničemu. Tak uvidíme jak se to posune ale obávám se že nikam nebo do ještě většího průseru. ()

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama