Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Satyrek k tomuto seriálu (1)

Přístav (2015) 

Na seriál se dá dívat jen díky výrazným charakterům, které to drží nad vodou. Konkrétně duo Čtvrtníček-Hrachovcová nemá vlastně chybu a kupodivu i Zounar má svěží roli. Další prvek, který to drží nad vodou je příjemné venkovské prostředí a celý seriál je o určitém útěku z velkoměsta a hledání jiné životní alternativy. Zajimavé je také pozorovat jak se střetáva divadelní, filmové a seriálové herectví s amatérským neherectvím, což někdo může namítat, že se jedná o paskvil, ale mě to připadá zajímavé, když je to vyvážené. Úvodní píseň a nájezdy kamery jsou taky v pohodě. Snad nejslabší je zatím 6 díl, kde se objevilo spoustu neherců. Doufám tedy, že z toho nebude další nekonečný seriál, ale příjemná série max 20 dílů. ()

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama