Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

Britney75 odpad!

všechny recenze uživatele

Lidi, proberte se!!! Pusťte si pořádný film! Kdo dokáže ztrácet čas nad takovou kravinou???!!! Všichni ti herci hrají už všude, nemáte v tom už bordel?? ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička jen kvůli prvním dílům, který mě u telky dokázaly ještě udržet. Teď už jen zběsile přepínám programy, když se to tam náhodou objeví. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Nechci se mi hodnotit po prvním dílu, nicméně to bohužel vypadá, že TV Prima se "podaří" vytvořit další Křehký návrat do zátoky rodiny doktorů... Evidentně ani pánové Čtvrtníček a Potměšil se svým komediálním projevem seriál nezachrání a místo humoru náš čeká opravdová "romantika" Svateb v přístavu s nádechem dramatu. Chápu, že život v USA něco stojí, ale na to, jak si na něj Martin Dejdar vydělává, se nejspíše dívat nebudu. K tomu mě iritují příšerné kulisy. Proč, když už tomu dělají takovou reklamu, jak super je to seriál, netočí se ve skutečných interiérech? Na pohled děs a hrůza. Po třech dílech bohužel. Místo komediálních situací, jako je naražení sudu (viz Slavnosti sněženek), opilecké řeči (viz Dobrá zpráva), nebo prostě téma pražáci (ale co je to vlastně za lidi, kteří chaty u řeky obývají?) na venkově, řeší se především vztahy, humor a vtip by člověk pohledal. Jedna hvězdička za Petra Čtvrtníčka. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to nevypadalo jako další, připitomělá verze Svateb v Ordinaci Doktorů z Počátků aneb jak najít v naší Ulici Cesty Domů. Bohužel, pak se to ukázalo, že to pravda asi bude. Myslím, že další díl už asi nedám, další nelogická jednání postav, postavy debilní. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Nejsem tak talentovaný, jako jiní, abych po prvním díle mohl ohodnotit celý seriál. Nicméně si určitou představu samozřejmě uděláte. Takže hodnotím po shlédnutí cca. 10. dílů. Chtěl sem tomu dát šanci a nyní vím, že už nedám. Nechal sem se nalákat, Čtvrtníčkem, Blažkem, Jitkou S. zkrátka obsazení vypadalo v poho. A i prostředí u řeky-pivko k snídani-panáka k svačině a žádný starosti jen zábava. Jenomže zvítězila opět kvantita nad kvalitou. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Zase serial natoceny na stejne brdo, jen se zamenou prostredi. Nemocnici, skolu, ulici, hospodu nahradilo mistecko u reky... Serial je bez diskuze brakovy, bez hodnotnejsi dejove linky... Pokud vsak clovek prijde z prace a u vecere mrkne na par desitek minut, dokaze se uvolnit a odreagovat. Predevsim pobavi postava Ctvrtnicka, ale i Hrachovcove, Zounara, Licheho. Skoda roli, ktere si v posledni dobe vybira Jitka Schneiderova. Neverim, nebo spise nechci uverit tomu, ze se nekdo na tento serial diva pravidelne a dokonce se tesi na dalsi pokracovani. ()

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Opět variace na téma kdo s kým, tentokrát v přístavu, což je zaprděná hospoda. Dejte proboha už Dejdarovi nějaký ten dar, ať už nemusí trápit sebe ani nás v TV, i ty debilní upoutávky v čemkoli na co se člověk chce dívat na kanále Prima, a to jakémkoli, včetně Zoomu, stačí k tomu aby "plejádu našich hvězd" začal nenávidět. A to se na nás chystá vrchní guru českého popu Michal David! Splní se mu sen amerických teenagerek a BUDE MÍT VLASTNÍ TELEVIZNÍ SHOW! ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Nemôžem sa zbaviť dojmu, že česká seriálová tvorba za posledných 10 rokov klesla na absolútne dno. Pre divákov konzumentov sú ako na bežiacom páse servírované triviálne sitcomy, ktoré postrádajú humor a kde sa ztrápňujú známí herci. V tomto prípade je za najväčšieho šaška seriálu kedysi zábavný komik Petr Čtvrtníček s účesom pripomínajúcim Hurvínka. Najväčším kameňom úrazu je v tomto seriále práve jeho najdôležitejší prvok, a síce situačný humor, ktorý je jednoducho dementný a nahodilý. ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Zounar se chce naučit plavat. Zajde za Dejdarem, bývalým učitelem tělocviku. Ten ho zkopne do vody. Zounar se málem utopí. To je ale vedlejší. Protože je mokrej a domů to má možná i 100 metrů, půjčí mu Hybnerová Dejdarovy suchý hadry. Zounar si je natáhne na mokrý kraťále, takže je vlastně furt mokrej a zatuchlej a do toho ohavně vyžranej. Ale to je taky vedlejší. I to, že u té rádoby oduševnělé Hybnerové vede neskutečný řeči vo tom, že ženský jsou věčně nadržený, takže je není možný nikam pouštět, a vůbec je nechávat bez dozoru. To je ale taky vedlejší. Pak přijde domů za Schneiderovou a nepochopitelně mlží kolem toho, proč má na sobě cizí hadry. A to je taky vedlejší. Celej tenhle seriál je vedlejší. Někdo si ho dovolil odsoudit po jednom dílu, já tak činím po deseti minutách. Herci, kteří něco takovýho vezmou, jsou prachobyčejná šmíra. Jděte se bodnout. ()

jirijost odpad!

všechny recenze uživatele

Ulice, Ordinace, Doktoři z počátků, Přístav a mnoho dalších. Všechno je to stejné, všechno to stojí za hovno, ale tenhle seriál, to už je úplný vrchol trapnosti. ()

kill-tec odpad!

všechny recenze uživatele

Opět skvěle vynaložené peníze jedné přední české (ne)televize. Takových seriálů už bylo a ještě bude, že mám chuť zalézt si do auta a udusit se v něm výfukovými plyny! Prostě nemám slov! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Zbožňuji tyto komedie, které se nazývají komedie , ale něco aspoň trochu vtipného by tam člověk opravdu pohledal. Úplně stejné jako ostatní rádobykomediální seriály od Primy nebo Novy. Nemůžu si pomoct, ale připadá mi to jako bohapustá kravina o ničem - o to hůř, že bez vtipu je i Čtvrtníček a bez energie Dejdar. Hvězdu dávám fakt jen za respekt za obsazení. ()

Chajimwitz 

všechny recenze uživatele

Oproti ostatním seriálům TV Prima jako např. Vinaři,Cesty domů apod. není tenhle seriál úplné obludárium,pár "herců" tam sice působí tragikomicky,ale dívat se na to chvílemi dá. ()

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Zoufalý nedostatek seriálů, ke kterým člověk potřebuje více, než jednu mozkovou buňku (zajišťující dýchání), způsobil, že si lidé na tuto přízemní úroveň zvykli. Tvůrci jsou tak utvrzováni v mylném závěru, totiž že lidem se to líbí. Nelíbí. Lidé jsou prostřednictvím těchto seriálů tak zdegenerovaní, že už se nezmůžou na odpor. Bylo by krásné, kdyby nastoupila nová generace režisérů a scénáristů, jež by poslala tenhle stupidní a degeneraci působící trend ke dnu. Bohužel se to neděje a my tak dostáváme ke konzumaci stokrát předkousané zápletky typu: "Pepa podvedl", "Máňa čeká na toho pravého", "Pepa ojel Máňu", "Máňa je nešťastná", "Pepa si otevřel hospodu", "Máňa kojí", "Pepa bere drogy", "Máňa čeká další dítě", "Pepa přemýšlí, jestli je Mánino dítě Ježíš, protože on na ní více než dva roky nevlezl", "Máňa řekla Pepovi, že je debil", "Pepa dal Máně přes hubu". Den, kdy si diváci uvědomí, že námluvný taneček Strakapouda je promyšlenější, než 200 dílů libovolného českého seriálu, bych dal vyhlásit jako státní svátek. V tom je mimochodem ten vtip. Strakapoud nepraktikuje námluvné tanečky. ()

gonga

všechny recenze uživatele

Mě je jedno, že je to blbý, protože Kačka Hrachovcová je kouzelná a má výrazný komediální talent. Stejně jako svého času Zuzana Norissová v letišti. Ačkoliv...ta byla lepší. ()

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama