Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

No...nevím sice kde je ta romantika, ale trochu jsem se zasmál. Není to sice u každého dílu a že bych měl záchvaty, ale trochu zábavné to je. Tady půjdu proti kolegům. Mě seriál baví. Na rozdíl od Ordinací a Cest domů a jim podobných se seriál neodehrává jen ve studiu a není to tak klasická studiovka, ale i v docela pohledné přírodě. Kvalitní herecké obsazení pak slibuje docela zajímavou podívanou. A taky že jo. Samozřejmě, že se seriál nedá porovnávat s Nemocnicí na kraji města nebo s jinými kvalitním seriály, ale mě se líbí, že Přístav se přeci jen trochu odlišuje. Není to klasický natahovací seriál, kdy se něco řeší dvacet dílů. Tady jdou postavy téměř hned k věci a postavy si s ničím nehrajou příliš dlouho, až na výjimky, samozřejmě. Samotný děj se hýbe, nezůstává na mrtvém bodu a není nudný. Mě se seriál líbí, jak říkám, v naší historii nebude patřit k nejlepším, ale docela kvalitní oddychovka a mezi rodinnými seriály jeden z těch lepších. Ještě musím dodat, že seriál notně vylepšují pan Čtvrtníček a Kateřina H+H jako jeho manželka. Bez nich by to opravdu nebylo ono. Zvláště Kateřina hraje blbku naprosto geniálně. ()

Havala odpad!

všechny recenze uživatele

Už se dá v televizi dívat snad jen na reklamy hrůza a děs tyto seriály. Už proboha nic netočte, nepokoušejte se o jakoukoliv aktivitu! Od dob Majora Majsnera produkují komerční stanice stejné sračky. ()

thomasnikrs 

všechny recenze uživatele

Dal jsem jednu * protože se mi na tý píčovině líbí, že tam není ten vložený vynucený smích... toho si strašně vážím, že tohle ještě v dnešní době někdo dokáže prosadit... takže * ()

maniacxl odpad!

všechny recenze uživatele

Ne,ne,ne,další velkej omyl!Čtvrtníček to nemá absolutně šanci zachránit.Další z řady sraček alá Svatby v prdeli a Cisty do zadnice.ODPAD! ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

Jestli jsem správně pochopil několik narážek, tak Dejdar hraje stejnou postavu jako v seriálu Poslední sezóna a Potměšil, Blažek a Řezníček, hrají stejné postavy jako v seriálu Svatby v Benátkách. Že by i k nám do středu ničeho dorazil boom Hollywoodských seriálových propletenců z jinými seriály ? Tak to poteš koště - už vidím ty další a další desítky seriálů které se propletou dohromady se všemi postavami všech již odvisílaných seriálových odpadů co naše TV odvisílala od roku 1990. ¤¤¤¤ Po první episodě si netroufám udělit žádné hodnocení. Vypadá to ale na další kupu hnoje. ¤-¤-¤ Zajímalo by mně, kolik zlaťáků berou herci za takové braky, protože není normální aby se upsaly do takového seriálu za pár tisíc. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Na nový seriál docela dobré. Není to vztahová sračka jako většina nových seriálů, ale je to občas i vtipné. Navíc Dejdar, Blažek, Zounar, Čtvrtníček to táhnou a jsou velice příjemnými průvodci seriálem. Konëčně seriál, kromě kriminálek, co se povedl. 3*. ()

kitram71 

všechny recenze uživatele

původně jsem chtěla dát alespoň jednu * za exteriéry, málokdo by věřil, že se natáčelo v Praze 5 (osada Kazín u Berounky) ... ale sorry, fakt to nejde, ten seriál je ještě pitomější než Cesty domů (dopněno 21.2.: vzhledem k odvysílání pár dílů konkurenčního seriálu Na vodě měním hodnocení na 1* - toto je oproti tomu seriálový skvost :p) ()

jungewolf odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi 5-minutové úryvky ze dvou dílů, stačilo ... , nechápu, jak se na to může někdo dívat ... , Odpad ! ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Přístav je samozřejmě kravina, ale zároveň překvapivě vtipná kravina a co na tom oceňuju nejvíc je výraznější absence intrikaření, které je jinak nedílnou součástí všech seriálů z dílen českých komerčních televizí. Prostě hodně za vlasy přitažená a docela pohodová sonda do života pár "obyčejných lidí" v příjemném prostředí. Takže asi poprvé budu v případě seriálu vytvořeného Primou nadhodnocovat. / 21.3.2017: jdu o hvězdu dolů, úroveň (nepřekvapivě) postupně klesá. ()

Facillitant odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jakou látku scénárista požil, zatímco psal... Za normálních podmínek přece není možné stvořit takový paskvil. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se nalákat na poměrně hvězdné obsazení a prvním dílem jsem s tímto seriálem skončil. Máme tu další Ordinaci z Počátek plnou Vinařů, co zoufale bloudí Ulicí a hledají Cesty domů. ()

Legie 

všechny recenze uživatele

Proč tam musí být ten strašný crossover se Svatbama z Benátek? Postavy ze SvB jsou tam ZCELA zbytečné a spíš mi přijde, že bylo potřeba je někam nacpat. Nešlo (?) natočit nové díly SvB a tak se postavy museli objevit někde jinde protože už měli na svoje postavy podepsané smlouvy. Doufám, že P. Čtvrtníček bude mít víc prostoru. Tak po par dilech uz jsme zase v Benatkach a serial jde do... ()

Kakofon odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem naštěstí pouze dva díly. Ale i tak mi z toho bylo dost na zvracení. Bezduchá nuda. Absolutní ubohost. 0% ()

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama