Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

Max Frajer 

všechny recenze uživatele

Během první série jsem tento seriál zde považoval za poněkud podhodnocený, nebyla to taková srágora... Ale chápu, že když někdo viděl kousek a zrovna třeba crazy Milenku v podání K. Hrachovcové, asi se docela zhrozil. Ale když člověk znal "reálie" tohoto seriálu v kombinaci s tím, že se nebere příliš vážně, byla z toho celkem koukatelná oddychovka. Hlavně Čtvrtníček jako Pátek hodně vyčnívá. K tomu další solidní či příjemní herci včele s Blažkem, Kleplem, Schneiderovou či Dejdarem a byl z toho takový jednodušší celkem příjemný relax seroš, který se nebere příliš vážně a nedělá ze sebe víc, než je. Ale druhá série už zavání hodně odpadem a vděčí za to hlavně příchodu postavy Draka v podání Koháka, kterého je v poslední době všude až moc. Takže já definitivně přestávám koukat, protože teď (po pár dílech druhé série) je z toho zřejmě definitivně trapný shit..noo, škoda, oproti nováckému Na vodě byl přístav aspoň jistou dobu celkem koukatelný. ()

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Mr*ka no... tentokrát ne ze špitálu, ale od vody. K tomu ten úvodní gay song z dílny nějakého nahřátého hermafrodita. Hvězdné herecké obsazení... ()

barneybishop 

všechny recenze uživatele

Docela se bojím co bude dál, protože se obávám, aby z toho nebyly další Svatby v pr****, Cesty do háje nebo Velmi křehké shity... Alespoň, že ti Vinaři jsou podle mých představ. Upřímně jsem taky nějak nepostřehl, že se jedná o pokračování Benátek a to mě dost zklamalo.... Rozhodně tomu dám ještě šanci, co z toho vznikne, ale jestli Benátky skončily, aby tohle začalo, tak...to nevidím moc růžově. A to by z toho mohl být tak krásný komediální seriál o hospodě a různých příběhů tam... :/ Dám tomu ještě pár dílů... ()

vladous odpad!

všechny recenze uživatele

Totální propadák, na což jsme si bohužel u seriálů podbízených nám zejména komerčními televizemi nějak zvykli. Tenhle paskvil opravdu nemá právo na svou existenci. Producent má asi představu, že pár známých tváří, pár záběrů z dronů a část děje umístěná do exteriérů na dobrý seriál stačí. Opakovaně se přesvědčujeme, že nikoli. Je mi líto těch, co se od sledování tohoto braku neodstřihli po 15 minutách jako já. Ztráta času. ()

Herrydos 

všechny recenze uživatele

Přiznám se že jsme od seriálu moc neočekával ale když jsem prokoukl že se v podstatě jedná o vykrádačku svateb v Benátkách i s postavami objevující se ve Špičce začal sem mít hodně divný pocit že tohle asi skončí hodně nemile nové postavy jsou nezajímavé a rozhodně jsem jim na chuť nepřišel ani Čtvrtníček to nezachránil. Zatím hodnotiti nebudu zkusím ještě dva díly a uvidím ale obávám se že pokud opravdu seriál bude vypadat takhle tak ta kampaň na seriál bude k ničemu. Tak uvidíme jak se to posune ale obávám se že nikam nebo do ještě většího průseru. ()

kreyson13 

všechny recenze uživatele

Dva dospělí chlapi se furt smějou jak retardovaný puberťáci. Místní venkovani jsou (jak jinak) bodří a rázovití. Na tak slušný obsazení je to neskutečná sračka. Chápu, že složenky se platit musí, ale tohle se nedá... Jedna hvězda za prostředí a milýho rybáře v podání N.Lichého. ()

danatr

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem tomu chtěla dát šanci, herecké obsazení vypadalo slibně, ale déle jak deset minut jsem to prostě nevydržela. ()

goauld odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím koho může bavit sledování nezáživných scén z hausbotu (občas i ze břehu řeky).... Dnes se natáčejí samé sra*ky... A za TO nehodlám platit (ani trávit svůj drahocenný čas) !!! Kde jsou ty časy, kdy se natáčely zajímavý seriály jako třeba Slovácko sa nesůdí, nebo Hříšní lidé města Pražského.... Za komančů bylo mnoho zajímavých seriálů a dneska??? Snad jenom jediný a to Okresní přebor... na jiný si nějak nedokážu vzpomenout ;-) ()

Rindi odpad!

všechny recenze uživatele

Když vidím ukázky z tohoto a jiných obdobných seriálů (např. Svatby v Benátkách, Doktoři z Počátků, Ordinace v růžové zahradě, Cesty domů, atd.), kterými jsou všechny televize čím dál víc zahlcené, naprosto souhlasím s panem Adolfem Bornem, že lidstvo spěje rázným krokem k debilitě. Je pro mě nepochopitelné, k jakým stupiditám se snižují scenáristi a režiséři a čeho jsou za peníze schopni i někteří kvalitní herci. Proč, proboha, proč???!!! ()

deadzygote odpad!

všechny recenze uživatele

Potká hovno sračku a hádají se, kdo je větší exkrement... Když mě dobře vymodeluješ a měl jsi správnou stravu, můžeš se mnou vyrazit i někomu zub... řiká hovno... když se mě zadaří, tak se z toho nevyhrabeš, povídá sračka... nečekali ovšem, že všechny jejich sny a přání v klidu přeblije pan vejblitek, který svýma zvratkama na celé čáře zvítězil... ()

stanslon 

všechny recenze uživatele

Jen bych podepsal většinu komentářů. Pilot vypadal zajímavě, ale stal se z toho průjem. Zajímalo by mne, jestli to i herci dělají pro prachy, nebo jsou chyceni do pastí sankcí a pokut, když se ukáže, že každý další, narychlo napsaný díl je horší a horší. Připouštím, že těm dvěma blbům, Čtvrtníčkovi a Herčíkové to asi píší na tělo. Jo na Zounara jsem zapomněl. Má sice moji sexy figuru, ale takový trouba jako tihle tři rozhodně nejsem. Nebo ano? Nedokážu pochopit, jak někdo napíše podobné hodnocení jako já a dá tomu 3 !, nebo dokonce 4 ! hvězdičky. Asi to je tím, že já to nehulím. ()

Pavel.Kubik 

všechny recenze uživatele

Seriál z produkce TV Prima – čekal jsem klasický český shit typu „Všechny moje lásky", ale byl jsem mile překvapen, pravda, žádný zázrak, herecké výkony standardní, ale byl jsem příjemně překvapen výkony začínajících herců(Sandra Černodrinská, Petr Lexa, Natálie Grossová), celkový dojem – nadprůměrný a nad očekávání. ()

Anubiska odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotím poté,co jsem viděla několik upoutávek a z donucení asi tři díly (na návštěvě). Tak já vím,že i za totáče se točily seriály pro tu primitivnější část národa,ale proti tomuto veledílu je i Dynastie Nováků adept na oskara! ()

meteleskublesku 

všechny recenze uživatele

křičte si na mne, řežte si mne, mučte si mne chlebovou polívkou...mě to baví. hrachovcová vtipná blbka, kouzelnej čtvrtníček,batman bob klepl. v současný seriálový produkci cz nekonečno nadprůměr ()

BStone odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto otřesná televizní "zábava" pro už vymyté diváky, kteří touto mimořádnou bezduchostí tráví večery.... ()

Tomatec 

všechny recenze uživatele

Než se přístav objevil na obrazovce, řekl jsem si, že by mě toto téma mohlo bavit. Shlédnul jsem zhruba tři díly a moje představy byly pryč. Chtěl bych vlastnit aplikaci, která by uměla vytáhnout z jednotlivých dílů gegy Hrachovce a Čtvrtníčkové, na to bych si udělal čas, protože hrát s takovou lehkostí a nadsázkou je radost. Ano, oni jsou komedie! Ostatní je odpad, to klábosení a szukanie mimo realitu mě ubíjí. ()

Deacon59 odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem na seriál docela zvědavej, ale už po prvním díle přišlo obrovské zklamání. Má to Dejdar a Čtvrtníček vůbec zapotřebí. Ostatní (ne)herce nehodnotím jsou v každém seriálu jen se mění prostředí. Casting se opravdu vydařil hlavně Václav Jiráček odporný člověk. Seriál plný papundeklu a kulis až běda. ()

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama