Reklama

Reklama

Přístav

(seriál)
Česko, (2015–2017), 104 h 26 min (Minutáž: 55–63 min)

Hrají:

Martin Dejdar, Filip Blažek, Vanda Hybnerová, Jitka Schneiderová, Martin Zounar, Petr Čtvrtníček, Pavel Řezníček, Sandra Černodrinská, Norbert Lichý (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Marek Skála odešel od manželky a na hausbótu připluje do Zátoky. Tady si společně s Romanem Marešem pronajmou hospodu s příznačným jménem Přístav. Tereza Skálová, Markova manželka, ovšem netuší, že její muž se jen tak vrátit domů nehodlá, že nejde jen o jeden z jeho „výletů". Domů se ale z Anglie vrací jejich dcera Johana. V Zátoce zatím Marek a Roman poznávají místní obyvatele – manžele Krupičkovy, místního samozvaného hlídače Pátka, jeho přítelkyni Milenu i operní pěvkyni Lily a její dceru Ivanu. Doma má o Marka zatím strach především jeho dcera, které nebere telefon... (TV Prima)

(více)

Recenze (126)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Nechci se mi hodnotit po prvním dílu, nicméně to bohužel vypadá, že TV Prima se "podaří" vytvořit další Křehký návrat do zátoky rodiny doktorů... Evidentně ani pánové Čtvrtníček a Potměšil se svým komediálním projevem seriál nezachrání a místo humoru náš čeká opravdová "romantika" Svateb v přístavu s nádechem dramatu. Chápu, že život v USA něco stojí, ale na to, jak si na něj Martin Dejdar vydělává, se nejspíše dívat nebudu. K tomu mě iritují příšerné kulisy. Proč, když už tomu dělají takovou reklamu, jak super je to seriál, netočí se ve skutečných interiérech? Na pohled děs a hrůza. Po třech dílech bohužel. Místo komediálních situací, jako je naražení sudu (viz Slavnosti sněženek), opilecké řeči (viz Dobrá zpráva), nebo prostě téma pražáci (ale co je to vlastně za lidi, kteří chaty u řeky obývají?) na venkově, řeší se především vztahy, humor a vtip by člověk pohledal. Jedna hvězdička za Petra Čtvrtníčka. ()

Mark1983 odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu čest vidět kus jednoho dílu náhodou a musím konstatovat, že to, co naše slavné televizní společnosti natáčí, je snad z čistého zoufalství a beznaděje, i když obě slova jsou totéž :-D, ...A teď vážně. Současní čeští tvůrci seriálů a filmů by se měli učit od starých českých profesionálů, jenž natočili několik dobrých filmů i seriálů, protože jestli nepřestanou s tím trapným napodobováním západního stylu, česká filmografie upadne do zapomnění. ()

Reklama

ESNYR

všechny recenze uživatele

Jestli jsem správně pochopil několik narážek, tak Dejdar hraje stejnou postavu jako v seriálu Poslední sezóna a Potměšil, Blažek a Řezníček, hrají stejné postavy jako v seriálu Svatby v Benátkách. Že by i k nám do středu ničeho dorazil boom Hollywoodských seriálových propletenců z jinými seriály ? Tak to poteš koště - už vidím ty další a další desítky seriálů které se propletou dohromady se všemi postavami všech již odvisílaných seriálových odpadů co naše TV odvisílala od roku 1990. ¤¤¤¤ Po první episodě si netroufám udělit žádné hodnocení. Vypadá to ale na další kupu hnoje. ¤-¤-¤ Zajímalo by mně, kolik zlaťáků berou herci za takové braky, protože není normální aby se upsaly do takového seriálu za pár tisíc. ()

Herrydos 

všechny recenze uživatele

Přiznám se že jsme od seriálu moc neočekával ale když jsem prokoukl že se v podstatě jedná o vykrádačku svateb v Benátkách i s postavami objevující se ve Špičce začal sem mít hodně divný pocit že tohle asi skončí hodně nemile nové postavy jsou nezajímavé a rozhodně jsem jim na chuť nepřišel ani Čtvrtníček to nezachránil. Zatím hodnotiti nebudu zkusím ještě dva díly a uvidím ale obávám se že pokud opravdu seriál bude vypadat takhle tak ta kampaň na seriál bude k ničemu. Tak uvidíme jak se to posune ale obávám se že nikam nebo do ještě většího průseru. ()

Franki69 odpad!

všechny recenze uživatele

Takovej sled nesourodě propojených scének "ze života" v uzavřené komunitě lidí žijících v romantických exteriérech středočeského vodáckého přístavu s lákavě pomalovanými chatkami. A ty jsou na celém díle také to nejfotogeničtější. Herci sředního věku (Zounar, Hrachovcová, Čtvrtníček...) hrají "rázovité" figury...Mno hrají... Přehrávají, až je i televizi trapně...Viděno náhodou a tak tedy, odpad. U produkce Prima TV nedávám poprvé. ()

Galerie (435)

Zajímavosti (5)

  • Exteriéry natáčení najdeme v okolí Lipence a chatové oblasti Kazín u řeky Berounky. (kytka.patrik)
  • Jako ústřední píseň byla vybrána „Katarze“ od Slza. (SONY_)
  • Hospoda Přístav je umístěna ze strany skutečné restaurace Tornádo, která stojí na břehu Berounky u obce Lipence. (MTHRFCKR)

Související novinky

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Reklama

Reklama