Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtveřici dlouholetých kamarádek pojí kromě pevného přátelství společná záliba v knihách. Pravidelně se scházejí ve svém dámském knižním klubu. Jednoho dne se ponoří do lechtivě erotického románu „Padesát odstínů šedi“. Tahle volba se ukáže jako více než inspirativní… Diane (Diane Keaton) totiž nedávno ovdověla po 40 letech manželství. Vivian (Jane Fonda) si užívá společnost mužů, ale závazkům se důsledně vyhýbá. Sharon (Candice Bergen) se i po desetiletích stále snaží vzpamatovat z rozvodu. A manželství Carol (Mary Steenburgen) spěje po 35 letech neodvratně ke konci. Vášnivý a živočišný svět pana Graye doslova obrátí jejich unavené životy vzhůru nohama. V dámách se opět naplno rozhoří touha po romantice a dobro-družství. Nová kapitola je nejen v knihách vždycky ta nejlepší… (Bioscop)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (147)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Přítomné babky Vám názorně ukáží, že ani v pokročilém věku není problém si geriatricky zadovádět. Je to ale film vtipný (někdy i vtipný například díky tomu, že Jane Fonda není schopná po svých asi 345434 plastických operacích mnohdy ani otočit hlavu, ale celá se otočit může). Jednou za čas mě ale baví sledovat film o ničem, kde se sejde plejáda hereckých es a tady jich je opravdu nespočet - ale funguje to.....................moje hodnocení = 6 z 10. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Milý film o stárnoucích ženách, kterým se v rámci jejich čtenářského klubu dostane do rukou série Padesát odstínů, jež jim změní život. Perfektní. Prim tu hraje hlavně obsazení hlavních ženských rolí, kdy jsem každou z nich měla svým způsobem ráda. Dobře, možná Jane Fondu moc ne, ale tu obecně nemusím. Ale jinak to byla špica. Za mě nejlepší byla linka s Diane a pak soudkyně Sharon, která se stále vzpamatovává z rozvodu. Obě mi přišly nejvtipnější a tak nějak mě vtáhly nejvíc. Caroliny pokusy zachránit manželství mi přišly spíš jak labutí píseň toho vztahu, ale vlastně to zpětně taky funguje jako skvělý příběh. Je to rozhodně film, kterých bych pustila své mamce. Není vulgární, smála jsem se. ()

Reklama

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Panebože!🙏Čo to bolo?!😳Sex v meste po 30-tich rokoch?😂Nie!nie!nie!Viac už nechcem vidieť vo filme partu nadržaných babičiek🙈. Navyše ešte jednu z nich bozkávať sa s Andym Garciom! To bol vrchol velebnosti...🤢Jedna vec je, že láska sa áno dá prežívať v každom veku ale...Moj názor je, že na plátne funguje jedine keď mladí herci prežívajú svoje lovestories, prenechajme to prosím výhradne im. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jestli budu v padesáti vypadat jako Andy Garcia v dvaašedesáti, budu spokojený. Jeho linka s Diane Keaton je s přehledem nejsympatičtější a nejvtipnější. Ostatní kamarádky jsou naštěstí jen vedlejší a ani se jim nedostává tolik prostoru, jako právě těmhle dvěma. V rámci romantických komedií to sice nevybočí ani o metr, ale nevadilo mi to. Je to natočené s chutí, oddychově, pohodově, že i při sledování máte dobrý pocit na duši. A Jane Fonda vypadá v osmdesáti neuvěřitelně. V závěru se to dostane od klasické komedie na vážnější drama, jak už tomu bývá, ale závěr je světe div se ten happy end, který od toho očekáváte a vlastně i chcete. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zenska obdoba tych chlapskych filmov so starymi pardalmi, ktori si aj vo vyssom veku chcu trochu uzit alebo konecne najst stastie. Je dobre ze take filmy vznikaju aj pre zeny a tento si bez nejakeho utrpenia bez problemov uziju aj chlapi. Ja som sa niekolkokrat aj dobre zasmial. Najviac sa mi pacilo, ze humor nie je infantilny, ale skôr decentny a aj ked padne nejake to sprostejsie slovo alebo sa vtip toci okolo sexu, tak to nepôsobi nechutne. Pribeh sa toci okolo styroch zien a ich muzov, z ktorych ma najviac bavila dvojica Diane Keaton a Andy Garcia. S miernym odstupom Mary Steenburgen a Craig T. Nelson, Jane Fonda (ktora aj ked je najstarsia, tak prekvapivo vyzera najzachovalejsie) a Don Johnson (ten v poslednych rokoch toci same dobre filmy). Najmenej ma bavila Candice Bergen a jej kocur? Ha,ha. Nejake rande tiez absolvuje. Vysledkom je prijemna komedia ktorej davam silne 3*, ale keby som bol o 40 rokov starsia zena, tak pravdepodobne dam plny pocet. 7/10. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Klub, do ktorého Sharon (Candice Bergen) chodí na stretnutie s Derekom, sa volá „Tomgeorge“. Dvaja muži, s ktorými je Sharon vo filme zapletená, sa volajú Tom a George. (Arsenal83)

Související novinky

Startuje BEST FILM FEST

Startuje BEST FILM FEST

11.07.2018

Pražská kina Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádají od 12. do 18. července BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé poloviny roku 2018. Kina v době léta potěší… (více)

Reklama

Reklama