Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chlapec svírá ve svých rukou osud lidstva v podobě legendárního pekelného meče. Na pomoc proti svým nepřátelům přivolá jeho démonické síly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

12 dílů a vesměs se tam nic moc zajímavého neodehrálo, protože to připadá spíše jako jedno velké intro. Tak nějak se tu seznámíme s postavami, co se tam vlastně děje a ještě něco o historii některých těch zbraní. Ona historie je místy opravdu vtipná - když pominu kompletně smyšlené příběhy - tak ona historie například kladiva, kde autoři smíchali antické Řecko, koloseum a rytíře dohromady, což akorát poukázalo na typickou japonskou nevědomost. Co se týče postav, tak některé je jsou celkem zajímavé, ale hlavní hrdina Gai, u kterého by se čekalo hodně, je silně iritující. Chápu, že je to trochu jinej pohled, ale takhlenc opravdu ne - rčení, že jen blbec se nepoučí z vlastních chyb, je tu na místě. Dále drama si tu člověk moc neužije, protože si člověk nedokáže skoro s ničím vytvořit pouto a v otázce akce je to jen lehký odvar, kdy sice je tu dost soubojů, ale všichni se tak nějak chovají jako berserkrové, takže to nemá žádnou eleganci. Animace a hudba je slušná. ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Zdařilé a slušné. Dobře rozehrané, plné nápadů, s barvitou mytologií a zajímavými postavami... Tak jsme zvědavý, jestli se dostane i na další řady. ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama