Reklama

Reklama

Tell Me Your Name

  • USA Along Came the Devil
Trailer

Po smrti matky zůstaly Ashley (Sydney Sweeney) a její starší sestra v náručí jejich věčně ožralého otce. Trauma si s sebou nesou celou dobu, i když se snaží zapomenout na temnou minulost. Nyní se o Ash stará teta, sestra odešla na vysokou. Proto tráví čas s kamarády, ti se ze srandy baví vyvoláváním duchů. Toho využije i Ashley, aby si mohla promluvit s matkou. Jenže experiment se zvrtne a na svět se dostane čiré zlo! (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

TomStrom 

všechny recenze uživatele

Tohle nemohl DeVan myslet vážně, takovej nekompaktní čajíček... možnosti jsou reálně dvě. Buď se mu během natáčení ztratily části scénáře a především konec, nebo nejdřív hodil pár nápadů na papír, že to pak rozepíše do smysluplnýho celku, pak se mu do toho ale už nějak nechtělo, tak si řekl něco ve smyslu „Ale co, však konkurence je slabá, to těm oslům divákům musí stačit.“ a prostě to zflikoval jen tak z rozstřelu. Ať tak nebo tak, tohle je 75 minut o ničem, pět minut kde se zase přehnaně tlačí na pilu a pět minut závěrečných titulků. Těžký podprůměr, jestli chce DeVan ještě něco točit (jako že po režijní stránce to nebylo špatné), tak ať už si hlavně nikdy nepíše scénář. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Teta a sestra se vrací do města kde dříve žily. Mladší z nich, ale začne cosi vidět a myslí si, že je to její ,,mrtvá´´ matka ve skutečnosti je to, ale démon, který poté co ho jednou vyvolají ji posedne. Těchto filmů v tomto stylu už bylo více a byly i daleko kvalitnější než tohle tenhle má minimálně 40 minut z 90 totální vaty kde se nic neděje a obsahuje jedno z nejhorších vymítání co jsem kdy viděl . Přitom postery jsou parádní a konec je povedený, ale výplň je slabá pominu to, že je to podle skutečné události údajně. P.s. nechápu jaký smysl měl ten začátek kdy je kdosi týral. 40 procent ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to hodně dobře a atmosféra na začátku byla výborná, i když děcka chtěli až moc dospěle a co nejlepe hrát moc se jim to nepovedlo, samotný příběh je v poho ale postupem přestáva nabízet lepší pohled na horor začne trochu nudit a moc toho už nenabídne, nejlepší byl asi ďábel v zrcadle. Některé scény už nebyli tak dobře natočeny a ani nebyli děsivé velká škoda. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Toto režisér nemohol myslieť vážne.Takto tupý , naozaj až dementný scenár som nevidel snáď nikde. Postavy sú jedno blbšia ako druhá. Po hororovej stránke je to absolútna nuda. Ja chápem že to nie je horor prvej triedy ale ako mohol DeVan napísať niečo tak hlúpe. Vymietanie a niečo pozerateľné príde až na konci a trvá to zúfale málo. Celkových 85 minút sa zdá byť málo ale bude vám to pripadať ako večnosť. Z filmu je pozerateľných asi 5-8 minút.A na záver mám otázku. To si naozaj režisér myslel že to bude mať dvojku alebo prečo dal taký koniec?! No proste hrôza . ()

jokino odpad!

všechny recenze uživatele

Obyčajná vykrádačka viacerých filmov s rovnakou, či podobnou tématikou. Film nepriniesol absolútne nič nové, akurát bol celý kompletne nezáživný, postavy síce na pohľad fajn, ale inak oničom. Charaktery bez štipky nejakej presvedčivosti a ten koniec (?), ach jaj.. Všetko to "najdôležitejšie", sa udialo len čisto narýchlo, v posledných asi 10 minútach. O efektoch "démona", radšej ani nehovorím. Strata času pre mňa.. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama