Reklama

Reklama

Swimming with Men

Trailer 2

Recenze (5)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Místy lehce nudný snímek, který trošku tlačí na pilu. Ale jsou tam i zábavné momenty a chvíle, co zahřejí u srdce. Já ten film vidět znovu rozhodně nepotřebuju, ale něco do sebe to má. Skvělé záběry a střihy. Režijně to bylo zvládnuto bravurně. 3* ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ziadny film, hociajo slaboduchy a natoceny len reziserom  rutinerom nie je strata casu. Strata casu su jebnute chlastacky po hospodach s obycajnymi ludmi - chlapciskami. To je ta prava strata casu a penazi   : 63% ()

Ladyhawke 

všechny recenze uživatele

To, jak se filmoví Britové vyrovnávají s krizí středního věku, jsme již viděli v podobně laděném filmu Do naha! (Full Monty). Tento film, který minul česká kina, se tentokrát nezaměřuje na striptýz, ale synchronizované plavání. Vzhledem k tomu, že jsou to chlapi a ještě nikterak atraktivní, co se týče tělesné stavby i obličeje, není to něco, čím by se asi chtěli chlubit. Hlavního hrdinu sežvýkává střední věk docela fest – tedy nejen jeho, ale i jeho vztah s manželkou, synem, přáteli a spolupracovníky. K týmu se dostává jako slepý k houslím. I ostatní členové týmu mají své démony a problémy. O nějaké jednotě týmu se také nedá mluvit. Nakonec se vyhecují jet na mistrovství. A vyřešit své problémy. Milá, příjemná komedie se solidními hereckými výkony o tom, že nikdy nic není ztraceno a stojí za shlédnutí. Nepřináší však nic nového, někde britský humor lehce zahapruje a nehodí se, občas se zbytečně táhne, i když délka filmu je tak akorát. Lepší průměr. Tři hvězdičky. ()

Reklama

Reklama