Reklama

Reklama

Červený střevíček a 7 statečných

  • Česko Červený střevíček a sedm statečných (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Baculka Sněhurka najde pár kouzelných červených střevíčků, které ji promění na hubeňoučkou krasotinku. Má to ale jeden háček! Střevíce patří zlé čarodějnici a ta, když zjistí, že zmizely, použije veškerá kouzla a čáry, aby je dostala nazpět. Jakoby nestačilo, že má Sněhurka plné ruce práce s ježibabou, do cesty se jí musí ještě připlést sedm neodbytných trpaslíků, kteří od ní chtějí pusu. Pokud totiž tito zelení mrňousové dostanou polibek od krásné ženy, bude zrušena jejich kletba a z nich se znovu stanou udatní princové Merlin, Artuš, Jiřík, Honza, Pino, Noki, Kio. Jenže co je vlastně krása? Pochopí Sněhurka a jejích sedm statečných společníků, co krása doopravdy znamená? (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 6

Recenze (21)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

XYlontá variácia na Snehulienku a sedem trpaslíkov mixnutá artušovskými legendami, Ironmanom a podobne. Je to farebné, je to hravé, je to vtipné, ale z každého rožka len troška, takže vo výsledku len tesný priemer, nič extra a zapamätaniahodné. Samozrejme na druhú stranu ďaleko a ďaleko lepšie ako niekdajšie moderné prepracovania typu Carkoolka... ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

3,5*, ale v zaokrouhlení se přiblížím spíš k těm čtyřem. Protože tohle jsem si užila. Parádní oddechovka, animák, jak má být. Animace sama je poměrně jednoduchá a u příběhu je jasné, kudy povede, to poselství holt musí být; zato jsem si užila tu kreativitu se všemi možnými příběhy (a udělat Merlina tak nápadně podobného BBC Merlinovi, když ti další dva vypadají jak Artuš a Percival, s tím přišel kdo? :D), v tomto ohledu to bylo dost nápadité. Srší to humorem, smála jsem se prakticky bez ustání. A asi si dovedu představit, že bych se na to někdy podívala znovu. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Náhodou v rámci možnosti a na to, že je to korejský animák je to nadprůměrná záležitost. Má to příběh podobný Krasoňovi https://www.csfd.cz/film/462327-princ-krason/komentare/ a parádní písně (na animák).Navíc pokud se nepletu je to první animák kde je princezna tlusťoška (docela smutné, že to nenapadlo Evropany , ale Asiaty) .P.s. nechci se hádat, ale pochybuji, že v 6 a více letech řešíte nějakou korektnost, ale budiž většina těch děcek je ráda, že se to hýbe a je to animované, ()

LND 

všechny recenze uživatele

Co se týká dětských animáků, tak je to pořád jeden z těch lepších. Je to zábavné, pořád se tam něco děje. Dokonce ani zpívací scény nejsou nikterak zdlouhavé. Hlavní problém podle mě spočívá v tom, že nacpat 10 hlavních postav na hodinu a půl stopáže zkrátka nejde, obzvlášť když půlka dialogů je o tom, jak kdo vypadá. Výsledek je takový, že každý má jen svou „chvilku na výsluní“ a působí to nekonzistentně. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pravda je, že inspirace Shrekem je zde naprosto zjevná. A přesně v tomto stylu se také nese celý humor a nadhled. I přesto si myslím, že je film zábavný a nebude nudit. Animace jsou slušné, písničky neurazí. Celkově je to sice taková koláž recyklovaných nápadů, ale je třeba dětem a všem ostatním připomenout, že vzhled by opravdu neměl být tím nejdůležitějším, co je třeba u lidí řešit. ()

Galerie (148)

Reklama

Reklama