Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když jsou snoubenci Caleb (Nick Rutherford) a Malory (Lauren Lapkusová) nuceni odjet na víkend do Palm Springs na oslavu pětadvacátého výročí svatby Maloryiných rodičů, objeví zjevné tajemství jejich šťastného manželství – sex ve třech. S odhodláním "řádně" oslavit i vlastní opětovné zásnuby se mladý pár vrhne do víru divoké noci. Tato zábavná a nevinná zkušenost však nabere nečekaný spád a odhalí hlubší problémy ve vztahu, které ohrozí jejich společnou budoucnost. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nějak začínám mít pocit, že americké nezávislá kinematografie je nezávislá tehdy, když je totálně výstřední. Jednorožec je opět v duchu podobných amerických kousků, ale přichází s řadou zajímavých myšlenek, s hodně slušnými dialogy a s dvojkou, která ze začátku působí neuvěřitelně otráveně, aby se postupně začala poměrně slušně projevovat. A nejvíce to schytala Lucy Hale, která mi tu kupodivu docela i sedla. Na hodinu a půl relaxu docela pohodovej kousek. A pokud toužíte po trojce a s podobným dotazem jste v okolí nepochopeni, tak si přidejte hvězdičku. Myšlenky těch dvou Vám budou blíž, než byste jen tušili. ()

Reklama

Disease 

všechny recenze uživatele

Dva suchaři si chtějí obzvláštnit svůj (patrně neexistující) sexuální život. Nepříliš zábavná nezávislá komedie, ale něco do sebe to má. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Normálne žasnem, že aké scenáre sa dokážu dostať na filmové plátno. Chápem, že tu ide o originalitu a čiastočne aj akože sarkasticko-ironickú snahu, ale konečný výsledok je veľmi slabučký a v konečnom dôsledku ma nenapadá nič, čo by som na tomto filme vyzdvihol. Možno jedine tú snahu o originalitu. Ale inak fakt ani nič - nezaujímavé postavy a k nemu prislúchajúce herecké obsadenie, biedne dialógy, a o dejovej línii sa radšej ani nevyjadrujem. Jedna hviezdica, asi z ľútosti. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se ve městech Los Angeles a Palm Springs v Kalifornii (USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama