Reklama

Reklama

Moje tlustá řecká svatba 2

  • USA My Big Fat Greek Wedding 2 (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Toula, Ian a jejich rodina se vracejí, aby si v pokračování nejlepší romantické komedie všech dob užili ještě více smíchu, jídla a především další velké řecké svatby! (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (74)

Olík 

všechny recenze uživatele

Už jako děti školou povinní jsme s oblibou kontrovali: "opakovaný vtip, není vtipem". Kouzlo řeckého řádění již dávno opustilo rodinný dům Nii Vardalos a vrátilo se šmahem zpět na Balkánský poloostrov. Všechno to Hujerství, řeckost, léčení Okenou, baklava a další atributy, které udělali z První svatby jednu z nejvýnosnějších romantických komedií dějin, už jednoduše nefungují. A to, že svou romantickou hru rozjede rovnou na tři generační strany už beru jenom jako takové chytání se stébla, které má zakrýt fakt, že scénář nepřišel z žádnou nosnou zápletkou. A tak slavíme, ženíme se, hlučíme a jsme Řekové.....a není to málo, Antone Pavloviči? ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by dvojka byla vyloženě slabší. Ano, jednička měla velký potenciál a dvojka zaostává, ale rozdíl jsou prsa korejské plavkyně. Zkrátka, dvojka do toho opět buší. A o vtipné momenty není nouze. Je pravděpodobnější, že zklamán bude hlavně ten, kdo si nechal ujít první díl a šel hned do pokračování. Naopak, komu se líbil úvodní snímek, dvojka ho nejspíš také dostane. Já se opět smál a opět a musím přidat slovo milá. Opět je to milé, o něco méně romantické sice, ale tvůrci udělali dobře, že se moc neopakovali. I když některé věci zopakovat pochopitelně museli. Zkrátka, jednička je mlj oblíbený film. Dvojka se mi také líbila a opět se na ni zase někdy podívám. Zklamaný jsem rozhodně nebyl. ()

Reklama

AgnesDee 

všechny recenze uživatele

Asi to nesahá na kvality prvního dílu, ale rozhodně nám to dokazuje, že hlavní hrdinové, kteří mají na konci prvního filmu šťastný konec, nemusejí procházet v díle druhém peklem, aby se na konci mohli zase dát šťastně dohromady, jako to dělá většina romantických komedií. Některé myšlenky jsou možná přímočaré, ale je důležité si je připomínat. A navíc Nia Vardalos je umí skvěle napsat a napasovat do námi známých oblíbených charakterů. ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Pokračování nejvýdělečnější romantické komedie všech dob se v nudné a tupé režii Kirka Jonese nese v duchu útrpné přehlídky nepodařených vtipů (udělat po každé potenciálně vtipné hlášce střih na někoho, kdo se kření, chytá za hlavu nebo vyvaluje bulvy, ji spolehlivě zadupe do země) a praštěných postaviček, které se pod heslem "víc křiku, víc smíchu" změnili z roztomile svérázných řeckých podivínů v nesympatické hysterické idioty. Příběh se tentokrát soustředí nikoli na Toulu a jejího manžela Iana, nýbrž na její rodiče (nechybí scénka s nahým důchodcem zaseklým ve vaně) a na její dceru, která si hledá vysokou školu (zoufalá snaha celé rodiny přesvědčit třicetiletou hlavní hrdinku, že by si co nejdřív měla najít ženicha, měla v prvním filmu své opodstatnění, ale když se nyní snaží do toho samého natlačit osmnáctiletou studentku, tak už je to jen a jen divné). Děj ale často stojí bez hnutí na místě a celkově Moje tlustá řecká svatba 2 působí jako epizoda nějakého průměrného půlhodinového sitkomu, roztaženého na devadesát minut. Delší recenze ZDE. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že po prvej svadbe asi rodinke trošku došiel dych a po rokoch tu máme tento slabučký odvar kedysi skutočne veľmi dobrého filmu. Ale aby som nepredbiehal, tak si povedzme najprv pár veci. Na jeden strane je super, že sa postavy nezmenili, no rovnako na druhú stranu je treba povedať, že opakované vtipy už nie sú vtipné. A množstvo momentiek z prvého filmu sa ocitá rovnako aj v tomto filme. Najmä v úvode. A človek má pocit, že toto už videl. Druhým problémom je fakt, že kým prvý film nám povedal veľmi jednoduchý príbeh, ktorý sme sledovali počas celého času, tento chce rozpovedať niekoľko príbehov a nevie ich dobre vyvážiť. A človek vôbec nevie na čo sa má sústrediť a čo je prioritou filmu. Pre mňa dosť problém, lebo by som ocenil niekedy menej, alebo lepšiu sústredenosť a možno aj viac času. Okrem toho je film často dosť nudný a dlho sa nič reálne nedeje. A keď už sa človek začína do filmu dostávať, tak si uvedomí, že už prichádza len záverečná tretina a človek ani nevie ako sa tu ocitol. Ale nie všetko by som ohodnotil len negatívne. Musím povedať, že Nia Vardalos stále vyzerá skvele a dokonca mám pocit, že tu trošku oproti prvým pár minútam omladla. A scénka, kde povie Ianovi, aby si ju vzal ešte raz a nasadia si vence je veľmi pekná. Okrem toho aj mladá Elena Kampouris je veľmi dobrá. A aj dosť chápem jej dilemu. Napriek tomu, že má človek pocit, že to už videl aj predtým. Ako pokračovanie je to podľa mňa okey, ale nie je v tom nič také, čo by mi povedalo, aby som si tento film pozrel znovu. Miestami vtipný, miestami nudný a dosť rozsypaný. Každopádne dúfam, že to je posledná cesta našich Grékov, lebo si myslím, že ďalší film by už nemusel ani dopadnúť takto. Hodnotenie: C ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama