Reklama

Reklama

Moje tlustá řecká svatba 2

  • USA My Big Fat Greek Wedding 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Toula, Ian a jejich rodina se vracejí, aby si v pokračování nejlepší romantické komedie všech dob užili ještě více smíchu, jídla a především další velké řecké svatby! (Freeman Ent.)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (74)

Faila 

všechny recenze uživatele

MIluju, když podle hodnocení a komentářů tady na csfd očekávám nějakou srajdu a nakonec se z dotyčného filmu vyklube docela příjemná záležitost. 2. tlustá řecká svatba nebyla úžasně zábavná ani dojemná a jistě se najde mnoho jiných současných podobně žánrově zařazených filmů, které ji o dost předčí. Ale MTŘS 2 je rozhodně pohodový snímek, který nenaštve a neurazí, možná jen nezaujme. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Sequel po 12 rokoch? Prvotne som bol ohľadom toho skôr skeptický, ale napokon podľa mňa celkom obstojné. Zo všetkých tých desiatok rodinných komédií ma táto rodinka bavila ako pred 12 rokmi, tak aj teraz. Kopa vtipných a často až ironických narážok na grécke tradície tomu zároveň dodávajú aj kus originality, a hoci po dejovej stránke to je do veľkej miery šablóna, tak sa nedá povedať, že by ma to ubíjalo ako pri väčšine iných filmov tohto žánru. Práve naopak, celkom dobre som sa bavil, hoci na "jednotku" to zrejme nemalo (aj keď už si ju až tak nepamätám). ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Mě se chce brečet... To bych byl radši, aby ten film pokračování neměl, než aby dopadlo takhle. Jedna velká trapná tragédie, která nakonec vypadá spíše jako parodie na první díl. Ztratilo to kouzlo, veškerou svou duši a ani ty postavy už mě nebavily. Zápletka by stačila, kdyby ten film zvládl trochu vtipu. Jones z toho udělal levnou slátaninu vtipů za sebou. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Tento film je ako objatie, keď máte nie práve dobrý deň. Na nič sa nehrá, len plynie, občas s úsmevom, občas so slzou v oku, ale vždy s láskou. Všetko, čo spravilo z prvého filmu takú milú záležitosť je aj v tomto filme. Trošku farebnejšie, hlučnejšie a s pár šedivými vlasmi, ale stále s otvorenou náručou, dobrou radou, historkou, ktorú by ste radšej nepočili a, samozrejme, s Okenou. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $59,689,605Tržby Celosvetovo $88,923,251Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,588,644Tržby za predaj DVD v USA $8,406,160║ Pokračovanie, ktoré ako oddychovka poslúži dobre, ponúkne hneď niekoľko vydarených frkov. /videl v kine: 60%/ ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama