Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Zbikowski (Michael Kelly) je bookmaker z malého města, který se potýká s vymáháním obrovských dluhů. Po noci strávené s bývalou přítelkyní (Pamela Adlonová) se John nečekaně spřátelí s jejím dvanáctiletým synem Brianem (Jesse Ray Sheps) a vymyslí plán, jak získat své peníze zpět. Rozhodne se, že bude přijímat sázky na Brianovy zápasy mládežnické baseballové ligy. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý film o chlapíkovi, ktorý sa živí ako taký miestny bookmaker v malomeste, kde mu polovica obyvateľov dĺži prachy a preto ho nikto nemá rád. Behom úvodnej pol hodinky nás film zoznámi s jeho životnou situáciou a pár postavami, ktoré sa obšmietajú okolo neho a následne sa vlastne celý film a hlavne jeho život nijak nevyvíja. Síce sa skamaráti s jedným chlapcom, ktorému trochu pomáha, ale až do záverečných desiatich minút, kedy si konečne uvedomí aký je blbec (čo divák vie od začiatku), film len tak nezáväzne plynie. No a nakoniec konečne trochu dospeje a snáď vďaka tomu nájde trochu šťastia. To by bola pekná predstava, ale nevidím to príliš nádejne. Ľudia sa na staré kolená menia zriedkavo. Najviac ma prekvapilo, že to natočil režisér akčných béčiek Hayms, ktorého filmy doteraz trpeli nefunkčnou dramatickou stránkou a tentoraz sa mu práve tá dramatická stránka vydarila a všetci herci hrajú tie svoje škatuľky perfektne. Škoda len, že vďaka tomu jak je príbeh vystavaný, tak divák príbeh s hlavnou postavou neprežíva, ale len sleduje, čo je to za vola a čaká kedy sa vzchopí. 6/10. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

tak jsem si říkala ,co to zas bude .Tyhle příběhy ze sportovního prostředí moc nemusím.Ale tenhle scénář byl fakt famózní.Tak jak by se někde odehrál reálně ,aniž by ho někdo sepsal.Opět neznámá jména herců(aspoň pro mě)exteriéry jen v malém městečku.Zapadlý kout USA.Byly tam i hlášky které vás pobaví.Žádné výchovné moralizování,žádné dialogy u krájení haldy zeleniny,čištění zubů v nablýskaných koupelnách,žádné nablýskané bouráky,kravaťáci...nic z toho.A pak že to nejde.Za mě za víc než za pět! ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama