Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je pátek dopoledne. Zaměstnanci banky z jednoho okresního města vyráží na tři dny do hor, na tolik moderní teambuilding. Cílem je utužení kolektivu, vypilování pracovních schopností a hlavně plusové body do osobního hodnocení ředitele, který se rozhodl nastartovat kariéru tím, že pokročí na ředitelství pobočky v krajském městě. K povýšení potřebuje pozitivní hodnocení ve všech oblastech, i pro něj do této doby naprosto opomíjeném segmentu jako jsou manažerské činnosti. Většina zaměstnanců vůbec netuší, co je čeká. Představují si školní výlet placený firmou, jenomže… (APK Cinema Service)

(více)

Recenze (21)

Vitex 

všechny recenze uživatele

Úplně, úplně pitomý a neuvěřitelně blbě natočený, ale v zásadě přece jen lepší, než třeba Zoufalé ženy dělají zoufalé věci nebo Padesát odstínů čehokoli. ()

Oktavianus odpad!

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení mluví za všechno. Spíš mě udivuje, že to vidělo všehovšudy 127 uživatelů, protože od české komedie (bez ohledu na kvalitu) bych čekal mnohem víc. Ale když se dívám, kolik lidí ho celkově v kině vidělo... tak mě to vlastně neudivuje. Pořád je to víc, než si zaslouží. Tuhle hrůzu by totiž neměl vidět nikdo. Špatně je totiž úplně všechno počínaje scénářem (a ten je extrémně tragickej - původní verze prý nebyla tak špatná, ale co z něj vylezlo, nad tím by jeden zaplakal) a konče tragickou režií. A ten humor, ach ten humor... zvracení, průjem, vulgarity, blbosti. A karikatury postav, co nedávaly smysl. Mě to mrzí proto, že v Teambuildingu hrají mladé naděje českého filmu, které mám fakt rád (Kristýna Kociánová, Alena Doláková, Lenka Vacvalová, Denisa Pfauserová), a takovou kaňku do životopisu si nezasloužily. Absurdní a blbé dialogy, stavba příběhu a jeho děj taky nula, spousta scén sloužících jen k tomu, aby se film roztáhl na celovečerní stopáž ( i tak má pouhopouhých 83 minut - naštěstí, protože to je 83 minut plných hrůzy), na konci neskutečně WTF morální ponaučení, které všemu nasazuje korunu a absolutně staví na hlavu celý blbý film... nene. Teambuilding se zapíše do historie - mezi nejhorší české filmy všech dob. A naprosto po právu. ()

HorrFi odpad!

všechny recenze uživatele

Napřed musim rozhodně zmínit, že vůbec dostat se k tomuhle filmu nebylo lehký, ale nakonec se mi ho podařilo objevit na jednom nejmenovaným webu (případným zájemcům samozřejmně název webu rád prozradim, ale fakt to za to nestojí).. No a ted už k filmu jako takovýmu - byl jsem zvědavej jestli to je fakt takovej odpad a bohužel je.. je to tak otřesný, že se to těžko popisuje slovy a bylo mi trapně za všechny co se na tomhle hnoji podíleli.. ()

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Je nejmenovaný den večer a já se rozhodl podívat na novou českou komedii.Předně říkám ,že komedie mám rád a jelikož je jich jako šafránu ( snad se jich filmaři bojí , nebo je neumějí točit ) o to víc se na každou těším.Ano ,tady jsem měl vcelku obavy po zhlédnutí traileru ,ale i tak jsem se těšil.Žel bohu obavy se ukázaly jako oprávněné ,ale bylo to ještě daleko horší než jsem si myslel.Režisér Ján Novák nám na premiéře prozradil ,že vycházel ze svých zápisků ,kterí si kdysi zapsal ,když byl někde na hotelu a tam, probíhal tembuilding nejmenované banky.A zápisky použil pro tento film.A to je první a velký kámen úrazu-ano přesně ,jen zápisky ,film totiž nedisponuje ani nějakým náznakem scénáře a příběhem a ani se o to nesnaží.To je velmi ,velmi špatně.Prostě někdo vypustíl skupinu herců do hor s tím ,že tu bude samo o sobě vtipné a stačit.No není a vůbec.Asi dvakrát jsem se pousmál a to spíš samotným hercům ,než že by tam bylo něco vtipného.Herci tu nemají co hrát a plácají se sem a tam a něco říkají a působí to hrozně a nadmíru neohrabaně.Tenhle výlet placený bankou a takovéhle zaměstnance by nemohla mít ani ta nejzoufalejší banka ,prototože by zkrachovala dřív ,než by otevřela první pobočku.Všechno je tady špatně-žádný výběr exteriérů ,žádný nápad ,nemastna neslaná zvuková i hudební složka ,prostě všechno.Jediný ,kdo se snaží to záchránit je kameraman Miroslav Souček ,jehož záběry hor jsou opravdu krásné ,ale to je taky tím ,že naše hory jsou samy o sobě prostě krásné ,no ne?Z tohohle filmu jsem fakt smutný ,typický případ toho ,jak neumětel něco dělá a myslí si,jak je to super a zábavné.Ján Novák o režii zřejmě mnoho neví a na place se asi dobře bavil a proto se nebaví diváci a bavit se u jeho filmů nebudou ,dokud nepochopí ,že filmy se musí točit hlavou a srdcem a musí mít duši.Tenhle nemá ani jedno a ať přemýšlím jak chci a ať se snažím jak chci ,nemohu přivřít oči a dát nic jiného než krásých čistých 0%.Je to opravdu smutný případ filmařiny ,kterému se každý musí vyhnou obloukem.Ha sta la vista:):):) ()

Eraserhead odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl leccos a myslel jsem, že nalezení filmového dna mám za sebou. Teambuilding dokazuje, že se dá klesat stále hlouběji. ()

makuk1 odpad!

všechny recenze uživatele

A co jste všichni čekali? Čekali jste Pelíšky? Co můžete čekat od samozvaného režiséra, jehož nejzdařilejší film je nejhorší díl Kameňáku. Bohužel i já jsem takto neuvažoval a jelikož chodím pravidelně na České filmy, tak jsem nemohl vynechat. Od této chvíle, už nejdu na nic pod čím bude Novák podepsán. Prosím Vás, ten film nemá děj, střih je něco co působí jako čistě náhodná věc. Herecké výkony, škoda mluvit. Je to ostuda! ()

jirkahodr odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie postavená na zvracení a průjmu, samozřejmě se musí i několikrát upadnout a něco si zlomit aby to bylo ještě vtipnější. Po filmu mi zůstala jen otázka proč? Proč, to Novák natočil? To herci necítili, že to je jaksi je trapný? To si myslí, že divácí zaplatí za cokoliv? Kameraman, asi taky nebyl žádný Lumen, ale přeci nějakou soudnost musí mít? Střihač to asi střihal se zavřenýma očima a nebo Novák použil nějakou funkci automatického střihu. Nejhorší na tom je, že jsem někde četl, že to je komedie jako Slunce seno.... nebo Babovřesky. Tak to rozhodně není ani zdaleka. Troška v tom má řemeslo ať je to jaký je a vtipy více či méně trapný Troška to má poctivě natočené. To Teambuilding je přesný opak, není tam vůbec ni, ale doslova vůbec, tohle si totiž můžete natočit doma sami a užijete si více zábavy navíc ušetříte 160,-. ()

pepe_r odpad!

všechny recenze uživatele

To, že si pan režisér Novák myslí, že umí točit komedie to chápu. Zeptejte se blázna zda je blázen a odpoví Vám, že je letadlo nebo stonožka, určitě ne, že je blázen. Ale proč někdo producent, kameraman, střihač prostě někdo ze štábu mu neřekne, že to neumí. Že natočil blbost to nechápu. Vždyť v těch závěrečných titulkách je jmen a to mezi nimi není nikdo soudný? ()

M_crha odpad!

všechny recenze uživatele

Zarazilo mě, že jsem v sále sám. Po 20 minutách mě došlo , že asi všichni vědi co to je za blbost a jen já jsem ten debil co za to zaplatil. Tak doporučení párům pokud budete chtít být spolu osamotě a poměrně lacino za hotel furt dáte více. Tak tohle je dobrá volba. Škoda, že jsem byl sám a v tom kině nebyla aspoň uklízečka. ()

titix odpad!

všechny recenze uživatele

Krátce, film je vystavěn na dvou "vtipných" momentech - všichni se poblijou v autobuse cestou na teambuilding. No a tam se zase "po...serou". Tak, že to je hlavní myšlenka a pointa filmu. ()

zlamic odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem na premiéře. Díky tomu jsem se v půlce nesebral a neodešel a na druhou stranu jsem rád, že jsem za to nedal ani korunu. ()

ocepek odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že trapnost a blbost filmu Dukátová skála (stejný režiser) se nedá už překonat. Bral jsem to jako dno české kinematografie, kde se pohybuje neumětel bez filmového vzdělání Novák a nadšený amatér Magnusek. Magnusek se ale poučil a v jeho práci je vidět posun a to že roste. Učí se na chybách a jeho poslední film, z pohledu ostatních stále není zázrak, ale proti jeho začátkům je vidět obrovský posun. Novák, ale vsadil na kvantitu tak nás během 6 měsíců vypustil hned 3 svá díla.To třeba Svěrák je úplný looser ten dělá film 4 a více let, asi to neumí. Novák do nás tedy napral třetí fil zlatý hřeb letošní sezóny a aby to byla úplná tutovka tak si napsal i scénář. Předvedl že dno může být ještě hlouběji. Že film může být sestřihán jak je libo, čistě náhodně, že děj nemusí dávat smysl a vtip je průjem a blitky. ()

frdd odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem to štěstí, že jsem mohl být přítomen premiéře, a nemusel jsem tedy za vstup platit. Poté, co jsme dostali poměrně obsáhlý výklad před filmem, jsme byli lehce natěšení na strávení hezkého úterního večera. Nejzábavnější z celého promítání byla nicméně chvíle, kdy byl sice puštěn obraz, zvuk se ale filmařům zapomněl někde v horách, kde se film natáčel. Po vyřešení technických problémů jsme už skutečně začali film sledovat a.... byla to hodina a půl čirého utrpení. Všichni museli povinně zvracet, všichni museli mít průjem, i tak byla ale půlka zaměstnanců nadšena, že mohla odjet někam k polským hranicím. Film postrádá vtip, zápletku, děj, kvalitní herecké výkony.... tak nějak postrádá vlastně všechno. Rada na závěr? Ty peníze, co byste dali za lístek raději vražte do něčeho užitečnějšího, protože po shlédnutí filmu byste měli pocit, že vás Ján Novák se svým štábem okradli kromě 90 minut života i o 160 korun ()

Benigni odpad!

všechny recenze uživatele

Nechtěla bych se takhle zapsat do dějin kinematografie, pan Novák je opravdu krutý barbar českého filmu, humoru, herectví! Je mi ho dost líto. ()

kamilek2 odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle jarní nadílka českých filmů je velmi vypečená. Buď jsem si zkazil vkus a nebo se všichni předhání kdo udělá horší film. ()

Reklama

Reklama