Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je pátek dopoledne. Zaměstnanci banky z jednoho okresního města vyráží na tři dny do hor, na tolik moderní teambuilding. Cílem je utužení kolektivu, vypilování pracovních schopností a hlavně plusové body do osobního hodnocení ředitele, který se rozhodl nastartovat kariéru tím, že pokročí na ředitelství pobočky v krajském městě. K povýšení potřebuje pozitivní hodnocení ve všech oblastech, i pro něj do této doby naprosto opomíjeném segmentu jako jsou manažerské činnosti. Většina zaměstnanců vůbec netuší, co je čeká. Představují si školní výlet placený firmou, jenomže… (APK Cinema Service)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

jirkahodr odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie postavená na zvracení a průjmu, samozřejmě se musí i několikrát upadnout a něco si zlomit aby to bylo ještě vtipnější. Po filmu mi zůstala jen otázka proč? Proč, to Novák natočil? To herci necítili, že to je jaksi je trapný? To si myslí, že divácí zaplatí za cokoliv? Kameraman, asi taky nebyl žádný Lumen, ale přeci nějakou soudnost musí mít? Střihač to asi střihal se zavřenýma očima a nebo Novák použil nějakou funkci automatického střihu. Nejhorší na tom je, že jsem někde četl, že to je komedie jako Slunce seno.... nebo Babovřesky. Tak to rozhodně není ani zdaleka. Troška v tom má řemeslo ať je to jaký je a vtipy více či méně trapný Troška to má poctivě natočené. To Teambuilding je přesný opak, není tam vůbec ni, ale doslova vůbec, tohle si totiž můžete natočit doma sami a užijete si více zábavy navíc ušetříte 160,-. ()

makuk1 odpad!

všechny recenze uživatele

A co jste všichni čekali? Čekali jste Pelíšky? Co můžete čekat od samozvaného režiséra, jehož nejzdařilejší film je nejhorší díl Kameňáku. Bohužel i já jsem takto neuvažoval a jelikož chodím pravidelně na České filmy, tak jsem nemohl vynechat. Od této chvíle, už nejdu na nic pod čím bude Novák podepsán. Prosím Vás, ten film nemá děj, střih je něco co působí jako čistě náhodná věc. Herecké výkony, škoda mluvit. Je to ostuda! ()

Reklama

Skeewe odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohu souhlasit s názory, že se jedná o naprosté dno. Tohle už se prožralo bedrockem a padá dál... Paskvil, který se u nové "české" tvorby už stává standartem a podmínkou pro kandidaturu na českého lva co si vzájemě tito "umělci" nadělují. Jediný komu něco takového může být k užitku, je zaměsnanec pekla co to bude pouštět hříšníkům, fakt utrpení. ()

pepe_r odpad!

všechny recenze uživatele

To, že si pan režisér Novák myslí, že umí točit komedie to chápu. Zeptejte se blázna zda je blázen a odpoví Vám, že je letadlo nebo stonožka, určitě ne, že je blázen. Ale proč někdo producent, kameraman, střihač prostě někdo ze štábu mu neřekne, že to neumí. Že natočil blbost to nechápu. Vždyť v těch závěrečných titulkách je jmen a to mezi nimi není nikdo soudný? ()

frdd odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem to štěstí, že jsem mohl být přítomen premiéře, a nemusel jsem tedy za vstup platit. Poté, co jsme dostali poměrně obsáhlý výklad před filmem, jsme byli lehce natěšení na strávení hezkého úterního večera. Nejzábavnější z celého promítání byla nicméně chvíle, kdy byl sice puštěn obraz, zvuk se ale filmařům zapomněl někde v horách, kde se film natáčel. Po vyřešení technických problémů jsme už skutečně začali film sledovat a.... byla to hodina a půl čirého utrpení. Všichni museli povinně zvracet, všichni museli mít průjem, i tak byla ale půlka zaměstnanců nadšena, že mohla odjet někam k polským hranicím. Film postrádá vtip, zápletku, děj, kvalitní herecké výkony.... tak nějak postrádá vlastně všechno. Rada na závěr? Ty peníze, co byste dali za lístek raději vražte do něčeho užitečnějšího, protože po shlédnutí filmu byste měli pocit, že vás Ján Novák se svým štábem okradli kromě 90 minut života i o 160 korun ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama