Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejslavnější básnířka 19. století Emily Dickinson (Molly Shannon) se prý stranila společnosti a nikdy se nevdala. Co když ale jen nesnášela škrobené večírky a k zbláznění milovala svou švagrovou Susan, pro niž napsala většinu svých překrásných básní? Originální viktoriánská romantická komedie v režii ikony lesbického nezávislého filmu Madeleine Olnek nabízí queer revizi dějin literatury. (Febiofest)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Into the wild. Taste a liquor never brewed… Její srdce je mým domovem… Her breast is fit for pearls, But I was not a "Diver"— Her brow is fit for thrones But I have not a crest. Her heart is fit for home— I—a Sparrow—build there Sweet of twigs and twine My perennial nest. "..Srdce její – domov – a já v něm – jako vrabčák – z motouzu a větví hnízdo své zakládám." Nejlepčí. Happily ever after. Až vyrostu, chci být stará panna <3 Jen asi víc koček. To je tak milý a hodný film :o Něco jako kdyby Monty Pythoni natočili film o Virginii Woolf :) Jako by ani nikdo neumřel :) Rozhodně žádná kočka… ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

O Emily Dickinson nevím dohromady nic a tenhle film mi nic moc neosvětlil, popravdě řečeno. Tady je vykreslena víceméně coby skrytá lesba, wiki o tom mlčí tak já nevím... V osobách jsem se trochu ztrácel, tak aspoň že se na to hezky koukalo, kostýmy i výprava byly pěkné. Jinak to celkově bylo takové ukecané, na můj vkus až dost. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama