Reklama

Reklama

Recenze (7)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Režisérská vize je strašně ošemetná věc, Rian Johnson šel do Posledního Jediho s touhou vytvořit něco originálního a přesto vzdát původní trilogii hold. Zdá se že pravé fanoušky nadchl odvahou nebát se a experimentovat jak to dělal kdysi Lucas, ale ty povrchní, kteří pouze chtěli dostat to co kdysi, rozčílil k nepříčetnosti. Včetně Marka Hamilla, který to nakonec pochopil a možná i díky tomu předvedl nejlepší herecký výkon své kariéry. Krásně to v dokumentu vidíme u natáčení scén, kdy je Skywalker svědkem zničení své školy, i při loučení s Leiou. Čas jim vzal iluze a přesně to Johnson potřeboval zachytit. Dospělost. A poslední lekci, kde moudro závěrečné Yoda, mistr Jedi své pronáší. ()

erased 

všechny recenze uživatele

I trust him. I have to trust him. I'm firmly in Rian's camp now, having told him "I hate everything you've done to my character and disavow...." but once I got that off my chest, I said "Now, lead me oh guru." (Mark Hamill) And lead he did! ()

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Skvěle vystavěný dokument o režisérské vizi, která se, bohužel pro autora, nesetkala s pochopením skalních fandů série. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Moc hezky dokument, ktery krasne zachycuje lasku k Star Wars vsech zucastnenych. Mam rad dokumenty o nataceni filmu, mam rad Star Wars, takze plny pocet je jasna vec. Nakonec mam i chut zvysit hodnoceni na pet hvezd u samotneho filmu. ()

Ammit 

všechny recenze uživatele

Aneb o tom, co já-režisér chci a na co společnost pustí peníze. Ach, kdyby jen režiséři věděli, kolik super-drahých scén se vystřihne... A popravdě, když už koukám na film (budeme se tvářit, že jsem zaplatila nějaké desátky za sledování), ráda bych viděla všechno - všechny vystřižené scény v plném znění i detaily v pozadí. ()

Reklama

Reklama