Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Tsutsui Hikari je otaku. Ve škole má jen jednoho přítele, který je, stejně jako on, neschopný interakce s lidmi. Spolužáci se jim posmívají a utahují si z nich, protože sledují anime a hrají hry.
Jednoho dne musí Tsutsui vyčistit bazén spolu s Igarashi Irohou, dívkou, která představuje vše, co nenávidí na opravdových dívkách. Chodí pozdě do školy, nemá žádné kamarádky a často střídá přítele. Avšak k Hikarimu je milá a dokonce se ho zastane i před jeho spolužáky. Vypadá to, že se stane jeho první reálnou 3D dívkou. Podaří se Hikarimu zvládnout tento vztah? (Sirenie)

(více)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

V rámci středoškolských romantických komedií, kde je jeden jakž takž oblíbený, druhý vztahově či sociálně neschopný, je to spíše podprůměr. Ale je fakt, že Cucun byl chvílemi zábavný, ne úplně typický mimoň, protože se nenechal tak snadno rozházet. I tak se to dost drží v zajetých kolejích, nic nového to vlastně ani nepřineslo a protože to na mě působilo nezajímavě, tak jsem si ani ty klišé neužila. Do toho jsem nebyla spokojená ani s kvalitou animace a dabingu, takže pro mě anime, které jsem mohla s klidným svědomím vynechat. Možná že bohatě stačí kouknout na hraný film a tím člověk nějaký ten čas ušetří a třeba se pobaví víc. ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Anime sa vlastne snaží vo svojich sezónach povedať, že aj priemerný utiahnutejší chalan si dokáže nájsť zaujímavú priateľku. Čo sa týka romantiky je to dobre postavené kvalitné anime, ale nečakajte príliš veľa vtipných situácii. Čakajte skôr striedanie situácii, ktoré sa postupne riešia preto, lebo sa jednotlivé postavy a hlavne Tsutsui ešte nedokáže jasne prezentovať. Preto si myslím, že si pustite 3D Kanojo: Real Girl len a len v takom prípade ak chcete vzťahové anime, kde jednotlivé charaktery nad sebou pochybujú a pokračujú v istom vývoji po celú dĺžku stopáže. Pripravte sa aj na predvídateľné romantické trojuholníky a tiež sa pripravte na to, že budete vedieť ako to dopredu skončí (všetko). Ak si toto všetko vtlčiete do hlavy a viete do čoho idete, tak anime je naozaj dosť ok. ()

paveltommy 

všechny recenze uživatele

Mno tentokrát to nebudu moc okecávat. Středoškolské Anime mě moc neberou, když chci nějaký Anime seriál tak raději Isekai či něco ve stylu SaO. Přesto mě všech hodnocení nad 70% a nerozhodnost na co se podívat dál přesvědčilo, ať zkusím pro změnu tohle. Jak to Joeffrey popsal, příběh je o klukovi co je introvert, tráví čas doma u seriálů a komiksů, a má jediného kamaráda se stejnými zájmy. O holky zájem nejeví především kvůli tomu že se k němu nikdy nechovali normálně nebo nějak hezky, a moc ho to netrápí. Jednou ale potká ve škole holku která se k němu chová hezky, a z prazvláštního důvodu jí nevadí trávit s ním čas. Když se jí jednou zastane, zeptá se ho zda si s ní někam nevyrazí, a příběh může začít. Ne, není to nikterak originální příběh, a najdete podobné středoškolské anime nevalné hodnoty. Tohle mi ale přijde takové, mno, víc dospělejší. Každá druhá holka tu nemá poprsí že se jí nevejde do blůzy, postavy jsou různorodé a hlavně jejich rozvoj jde celkem rozumným tempem, s hudbou to není nikterak slavné ale až na úvodní znělku si nestěžuji. Druhá řada mi přijde celkem utahaná, a až na pár posledních dílů to na první moc nemá. Mě to ale překvapilo, a bavilo. Má to rozumný začátek, přijatelné zakončení, a taky svoje momenty které mi vyloženě sedli. Za mě 4* a velmi pěkných 75%. ()

Reklama

Reklama