Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sehmat (Alia Bhatt), muslimská žena z Kašmíru, souhlasí s tím, že se provdá za pákistánského důstojníka proto, aby mohla pro svoji zem provádět špionáž. Realisticky pojatý a napínavý snímek přibližuje osud ženy, která obětovala všechno a riskovala každý den, aby získala informace, které by Indii pomohly v blížící se válce. A její muž ji přitom opravdu miluje. (ČSFD)

(více)

Recenze (17)

salfa72 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem opravdu nečekal, po delší době mě nějaký film takhle příjemně překvapil. Po tom chmurném začátku jsem čekal, že osud hlavní hrdinky bude trochu jiný, ale byl jsem nakonec mile překvapen. O hereckém výkonu A. Bhatt už bylo řečeno dost (navíc ji zbožňuji už od prvního filmu, který jsem s ní viděl), ale i ostatní herci zde podali perfektní výkon (třeba Vicky Kaushal, nebo Arif Zakaria). A proto mi ani nevadilo, že ve filmu není spousta akce jako v Hollywoodu, ani neustálé dějové zvraty (i když se tu nějaký určitě najde). Jediné, co mě na filmu zklamalo je jeho hudební stránka, oproti jiným filmů si už druhý den po jeho zhlédnutí nevzpomínám, zda tam vůbec byla nějaká výraznější píseň, která by se mi líbila. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Indicko-pákistánské války jsou velmi temnou skvrnou v historii, nemohu nevzpomenout na snímek Earth z roku 1998.. V tomto filmu se tvůrci věnují období pozdějšímu, ale ta intenzita zůstává, hlavní postava je kouzelná dívenka, pilná studentka, milující dcera, srdcem vlastenka.. A to vše ji předurčuje k tomu, aby po svém otci převzala pomyslné žezlo a dokončila jeho práci.. Jakmile se začala kolem Sehmat stahovat smyčka, měla jsem nahnáno, Alia Bhatt si mě získala a její bolest mi nebyla lhostejná, v závěrečném prozření mi bylo ouzko a smutno.. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Čo je pre jedného jeden z najlepších indických filmov aké videl, pre druhého môže byť jeden z najslabších zážitkov za posledné roky. Spočiatku nesmierne pomaly podsúvaná záležitosť bez akcie, s hlbokým romantickým nádychom, zaujme najmä nežné polovičky. Toto všetko by sa však dalo v pohode akceptovať, keby samotný príbeh netrpel tak extrémnou naivitou. Lenže pre Bollywood snímky sú tieto prvky doslova príznačné, a tak je len na rozhodnutí diváka, čo všetko dokáže vo svojej hlave s tolerovať. Bohužiaľ, na mňa toho bolo akosi priveľa. Kto očakáva premyslenú špionážnu pecku, plnú neočakávaných zvratov, ktorá ho od úvodu do konca zarazí do sedačky pre svoje neutíchajúce tempo, bude sklamaný. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Indický Bollywood je pln filmů. Čím delší, tím lepší. Čím více tanečních kreací, tím oblíbenější. Jsou ale světlé výjimky, které se řadí bok po boku kvalitní světové filmařině a nutně nezabředávají do klasického indického rybníčku indických filmů. Jedním z nich je třeba thriller Raazi, kde atmosféra je napjatá jak kšandy, herci se nepřetvařují, ale opravdu hrají…a celkově vzato se jedná o hodně slušný film, který musí zabavit i toho, který indický film nikdy neviděl. Za mě dobrý… ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Poněkud dlouhé, poněkud nudné pojednání o jedné špiónce v domluveném sňatku na pozadí nejednoduchých indicko-pákistánských vztahů. Film se vyznačuje především silným nacionalismem. K dobru mu můžeme připsat, že všechny Pákistánce neukazuje jako šílence a vrahy dětí. MÓDNÍ OKÉNKO: Alia Bhatt tady nosí opravdu překrásně barevná a vyšívaná sárí. SHRNUTÍ: No, indický holky se nevdávají vždycky z lásky. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama