Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Partia kamarátov plánuje pravidelný večer volania cez Skype a zabávania sa. Jeden z nich len tak mimochodom spomenie, že má nový notebook, ale zabudne odhaliť, ako sa k nemu dostal. To sa im všetkým stáva osudným, keď sa ocitnú uprostred drsnej internetovej hry, ktorá ich môže stáť život. - Neviem, prečo sa tento sequel dostal do zatratenia ešte predtým, než vznikol, ale mne osobne toto pokračovanie nevadilo. Je to hlavne kvôli námetu, ktorý už bol v posledných rokoch použitý vo viacerých projektoch, ale mne osobne príde ešte stále nápaditý a málo vyťažený. Zaujalo ma aj vysoké množstvo zvratov a celkový surový feeling, ktorý nevychádzal z brutality na obrazovke, pretože ten R rating je úplne nezmyselný, ale skôr z toho psychologického nátlaku na zúčastnené postavy. Zhliadnutie ale skôr neodporúčam, pretože toto mi sadlo z čisto osobného hladiska a pochybujem, že tých deväťdesiat minút pozerania sa na rovnaký screen a uvrešťané charaktery bude vyhovovať mnohým ďalším. + Betty Gabriel + herec z Unsane ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštním způsobem natočený film. Prvních pár minut mi trvalo si na to zvyknout, ale potom. Wow. Když jsem si začala říkat "Tak co se bude dít?" najednou to začalo gradovat, napětí stoupat, úzkost vyletěla na maximum. Za mě skvělý film, který všem doporučuju. Nenechte se ze startu odradit formátem, protože tomu přijdete na chuť a fakt to stojí za to. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

formát,který překvapil a potěšil v prvním díle sice už nemá čím překvapit,ale jako jednohubka poměrně slušně funguje i dvojka.Tím spíš,že se snaží působit reálnějším dojmem.Přesně takovým tím,že se to klidně může stát komukoliv,protože darknet a hackeři jsou všehoschopní a dokáží dělat vše v řádu vteřin a je tak nakonec úplně jedno,že některé věci takhle velmi pravděpodobně vůbec nefungují...60% ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Ano, Dark web je plný logických nesmyslů, ale díky své snaze o důvěryhodnost dokáže být místy docela "zábavný". Scénář obsahuje pár fungujících plot-twistů, které minimálně ve mně dokázaly vzbudit nejeden nepříjemný pocit. V úplném závěru se z toho sice vyklube tradiční klišé, ale zbytek má atmosféru docela slušnou. Takže jo, tohle by šlo... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dohnal jsem si dvojku Unfriended, kterou jsem z neznámých důvodů tehdy ignoroval a jsem rozhodně překvapen jak moc mě film bavil. Hlavní hrdina je teenager, který nalezne laptop a při přihlášení zjištuje, že majitel jej nejen sleduje, ale taky by rád svůj laptop chtěl zpátky a je ochotný zacházet až za hranice. Film má hodně dobré tempo, neustále se něco děje, je zajímavý, dokáže překvapit a spíš než děsivý je znepokojivý a nepříjemný a v jisté míře i slušně Psycho. Trochu zamrzí, že scény se znepokojivými videii netrvají déle a pár zbytečných rozhodnutí ( Scéna se Sofiinou volbou) , ale když přehlédnu, že je to trochu hloupé, tak to udrželo mou pozornost na 90 minut víc než dobře. Mám slabost pro tyhle skype horory, jelikož působí na mě víc realisticky než cokoliv jiného. Příběh***, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 7/10. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V závěrečné scéně, kdy se kamera pomalu oddaluje od velké obrazovky s živým přenosem „Game Night“, je v postranním chatu možné zahlédnout českou větu: „Děkuji za hru.“ (martanius)
  • Někdy v tomto filmu Matias (Colin Woodell) používá k volání Facebook Messenger, ale používá prohlížeč Safari a volání Facebook Messenger v tomto prohlížeči nefungují. (LUKICKK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama