Reklama

Reklama

Odebrat z přátel: Dark web

  • USA Unfriended: Dark Web (více)
Trailer 1

Po přihlášení do ukradeného notebooku je parta mladých lidí vtažena do online hry na život a na smrt. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Rádoby šokantní dílo plné otravných ksichtů, kde jsem se u většiny z nich nefalšovaně těšil až zemřou. Uznávám, že jak nakoukli do složky s bestialitama, tak to mělo zlou atmosféru a fakt jsem nechtěl aby ta videa pokračovala. Jenže pak se to zvrhne v nechtěně komediální a smyslnedávající blbinu. Absolutně jsem nechápal proč všichni seděj u těch kompů, když se dělo, co se dělo. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ filmů mě strašně baví. Nevím, co očekávali ti, co tomu dali odpad! Tenhle film je nemožné přeložit do češtiny tak, aby si ho neanglicky mluvící divák mohl užít, možná proto tolik odpadů. Je tam tolik konverzací, ať už psaných, nebo mluvených zároveň, že někdy nevíte, kde se dříve podívat. Příběh je hodně dobrý, nechybí dobré zvraty, nevím, proč je tady tak podhodnocován. A Unfriended: Dark Web má dokonce dva konce :) (https://movieweb.com/unfriended-dark-web-2-alternate-endings/) ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Já nemám ráda nereálné náměty zasazené do reálné internetové doby. Jasně chápu, hackeři toho dnes dokážou už opravdu spoustu, dark web je taky jedna velká záhada, kterou rozum nebere, ale proboha, vždyť tohle není možné zorganizovat. Pokud by tady někdo napsal za hororový žánr pomlčku a sci-fi, brala bych to, ale takhle s někým vyjebávat dokáže snad jenom bůh a ne lidská osoba, která, kdykoliv se objeví na webkameře, začne zrnit...? Asi řeším kraviny, ale tenhle druhej Unfriended se ze začátku jevil docela slušně s nadějným potenciálem vytvořit něco fakt hnusnýho a zvrácenýho, ale skončilo to zase u debilního scénáře s ještě debilnějším rozuzlením. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ si odmyslíme vrieskajúcich dvadsiatnikov chytajúcich neustále psychotické záchvaty, tak ide o slušný kriminálny thriller s nejakými tými povinnými zvratmi. Ono by sa to bez toho najdôležitejšieho zvratu úplne zaobišlo, dokonca by bolo myšlienkovo podnetnejšie, ak by išlo "iba" o chybu a čo z nej všetko vyplynulo. Ale divák skrátka potrebuje byť neustále v šoku. Je to samozrejme poriadne pritiahnuté za vlasy, ale rýchlo to ubehne a aspoň to vie, kam to smeruje. Tam je potrebné zase len šokovať, keďže cieľovou skupinou sú predovšetkým teenageri. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Víc jak půlku filmu to vypadalo lépe než první díl, ale v posledních 20 minutách z toho tvůrci udělali "mindfuck", kdy jsou všichni součástí jakési "vyšší hry" hackerů, kteří umí všechno. Největši bizardnosti byly asi, když vrahové procházeli kolem kamer a všechny zrněly, potom programování na Skypu, apod. V jedničce řádil démon na Skypu, ve dvojce hlavní hrdinové bojují proti The Circle, což jsou asi upgradovaní Ilumináti nebo nevím. Menší bolest než jednička, přesto bolest. * ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V závěrečné scéně, kdy se kamera pomalu oddaluje od velké obrazovky s živým přenosem „Game Night“, je v postranním chatu možné zahlédnout českou větu: „Děkuji za hru.“ (martanius)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. března 2018 na filmovém festivalu South by Southwest v USA. (ČSFD)

Reklama

Reklama