Reklama

Reklama

Hinamacuri

(seriál)
  • Japonsko ヒナまつり (více)
Trailer

Epizody(12)

Obsahy(1)

Jednoho večera si mladý člen Yakuzy Yošifumi Nitta velebí, jak se mu zadařil poslední byznys a jak se rozrůstá jeho soukromá sbírka vzácných předmětů. Vše jde dle jeho představ, kdyby mu ovšem z ničeho nic na hlavu nespadl prapodivný objekt a z něho se nevyklubala pro něj neznámá mladá dívka Hina. Nitta velmi záhy zjišťuje, že Hina disponuje nadpřirozenými schopnostmi a neváhá z jeho bytu udělat doslova kůlničku na dříví, pokud se jí neujme. I když se mu tento nápad tuze nezamlouvá, uvědomuje si, že by mohl využít její schopnosti ve svůj prospěch. Jejich zvláštní společné soužití může začít. (Scalpelexis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Neskutečné překvapení. Jasný výtěz Spring 2018. Na první pohled se to zdá jako klasická ohraná sérka, která se ale postupně změní v něco tak bizardního a tak proměnlivého, že jsem se celý týden vyloženě těšil na další episodu. To už se dlouho nestalo a nedělo se to s žádným jiným anime Jara 2018... Pro koho to je? Pro lidi, co mají rádi sarkastický humor, užívají si komedii, abstraktní případy naprosto šílených, ale i tak reálných okamžiků a hlavně pro ty, co mají rádi překvapení. Protože odhadnout, jak jednotlivé episody skončí, je tu nadmíru těžký úkol. Sprchujte se studenou vodou 90 % ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako úsměvná oddychovka, která vás vrhne do děje bez ladu a skladu, že nemáte nejmenší tušení, na co že se to vlastně díváte. Po zvláštním úvodu ale komediální stránka ustoupí, celá premisa superschopností naprosto zmizí a najednou zjistíte, že se díváte na pouhopouhé nezáživné slice of life a i postavy, které se vám na začátku zdály sympatické, vám začnou leda lézt na nervy, protože opakovaný vtip není vtipem. Vážně pochybuji, že si po pár týdnech z tohoto kousku budu něco pamatovat. Drop po 5. epizodě a 5/10 ()

Reklama

Gallienus 

všechny recenze uživatele

Po velmi dlouhé době jsem nejen dokázal dokoukat nějaké anime, ale navíc se při tom i pobavit. Líbil se mi kontrast osobností mezi Hinou a Anzu, byť to zpočátku vypadá, že ta první je lepší, tak opak je pravdou. Anzu si totiž v příběhu projde skutečným charakterovým růstem, doslova rozkvětem a to se mi moc líbilo..., krásná byla Nittova žárlivost, když ji má chvíli doma a může srovnávat..., a následně pak žehrat na skutečnost, že on "vyhrál" Hinu, od níž může čekat pouze její obligátní nakrm mě. ()

q66 

všechny recenze uživatele

Úroveň tu občas docela silně kolísá a závěrečná epizoda byla slabá (i když dost možná ukazuje na druhou řadu), nicméně v některých částech jde stále o jednu z nejlepších komedií poslední doby a k tomu je potřeba přihlédnout; velkým pozitivem je i to, že tu není žádný otaku self-insert (postava Nitty je od toho asi úplně nejvíc vzdálená, co jde) a produkčně jde taky o nadprůměr. Jaksi jsem se nemohl rozhodnout, zda silných 7 nebo slabých 8, ale nakonec dám to lepší skóre, 8-/10. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý počin, ktorý reálne vybočuje zo stereotypu a máme tu naozaj niečo ako otec a dcéra vzťah medzi hlavnými hrdinami. Čo ja si myslím, že sa moc často nestáva. Akcia tu žiadna nie je napriek tomu, že Hina ma neuveriteľné schopnosti a je naozaj silná. Občas je to trocha epizodické, ale konečne mi to nevadilo, lebo každý diel má zmysel. Príjemná porcia dvanástich dielov ani nezačne nudiť a už sa skončí. Čo teda na tomto anime je vlastne to čím je dobré? Zrejme to budú neortodoxné postavy a budovanie vzťahov medzi nimi a hlavne nie veľmi bežný vzťah hlavnej hrdinky s menom Hina s členom Japonskej mafie Yakuza Nittom. Anime je tiež do istej miery komédiou, ale ak sa chcete zasmiať ono tu toho je menej na totálne rehotanie sa, ale zostane Vám veľmi príjemný úsmev na tvári. Hinamatsuri rozhodne nie je anime, ktoré by ste hltali a chceli vidieť ďalší diel a nešli spať kým nepozriete celú sériu, ale svoje miesto v kategórii slice of life si naozaj zastane. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama